Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ti se vise svidja....562 XP, zato sto mi se vise svidja.
Molim za pomoc.. Stihl MS 361 ili Husqvarna 562 XP i zasto... Unapred hvala
Stihl 361 ima prilično problema, lako se pregreva, kida amortizere, loše napravljena radilica koja puca i u garantnom roku, velika potrošnja, velika težina i nedostatak snage za testeru tih gabarita i cene. I naravno čepovi rezervoara koji baš nisu ni za šta i filter vazduha koji više prljavštine propusti u motor nego što zadrži. Bleda senka nekadašnje 036.
Potrosnju 361 uporedjivao moj drug sa H 365 u istim uslovima i ista drva. Ne secam se sad tacno koja je koliko isekla sa koliko goriva, ali kad smo ga preracunali ispade da je H 365 isekla skoro za trecinu vise. To nije uopste mala razlika. Taj filter za vazduh je kod svih losije resen u odnosu na Husqvarnu. Jednostavno se mnogo zaprlja i trazi cesto ciscenje i pranje.
Cudi me bre da ni 562 ne moze da joj pridje. Bio sam ubedjen da je jos bolja. Jel bar udobnija za rad 562 il jok?
@Aca OPEL, da li je ovo Tomos650? Imali smo jednu davno, mislim da je kupljena ´84 ili ´85 i dobro nas je služila dok nije "dobila noge". Jako dobra i pouzdana motorka. Jedino što od nje bride ruke. Nema nikakve amortizere.