Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta se podrazumeva pod "članak" ?Dobrodole imaš da kupiš članak jako jeftino, i daleko je sigurnije tako spojiti lanac..
Ni u ludilu ne pomišljaj da stavljaš staru nitnu !!!Pa kad je izbrusiš zar nije posle kratka za nitovanje?
Једном сам отишао и без секире, тај дан сам био тако пажљив као они stihl манекени у карираним кошуљама, лепо извадим ивер, окрешем сваку гранчицу сваки рез по пропису..
Hvala za predlog ova 242 je prava zverka u malom pakovanju, a tu je takodje dobar predlog od clana mirosti stihl 026/ms260, ali ja postajem jos neodlucniji jer se izbor povecava. A tu je i predlog za husqvarnu 340 i stihl ms 230 za koji clan mirko67 kaze da je igracka.stihl ms 230 ili husqvarna 242xp(magneziumsko kuciste i uopste kvalitetna izrada) malo vise preferiram od 42...bar od toga navedenog...024 nisam koristio i nikad u radu nisam video tako da nju necu da komentarisem.
Da li sam dobro razumeo, kad mi vec predlazes ms211 onda ce ms230 da bude jos bolji izbor za mojih 30m godisnje.Ms170 i ms180 su iste testere, sa malom razlikom u jacini motora(1 mm veci klip na 180-tci).
Ms210, ms230 i ms250 su takodje testere sa razlicitim motorima u istoj 'karoseriji'. Ja tu prednost dajem, naravno, ms250.
Ako ide na H stranu onda od srednje malih testera 346xp je najbolja opcija, ali je skupa..
Recimo, da mnogo ne luta, a da ne plati previse, za pocetak predlazem ms211.
Kasnije, ako ima potrebe kupiti veliku testeru i to je to..
Kod ms 170 je kraci mac tj 30cm a kod 180 je 35cm. Takodje je vodjica lanca код 170 1,1mm a kod 180 je 1,3mm.Ms170 i ms180 su iste testere, sa malom razlikom u jacini motora(1 mm veci klip na 180-tci).
Dali je to tacno, da Stihlovi lanci se najmanje raztezu pa Husqvarnini, Oregonovi itd?