Motorne testere

Da li je neko menjao blok ili kućište motora na stihl 034? Original je bezobrazno skupo, a predlažu neko indijsko pa ne znam kako se pokazalo? Zna li neko koja je cena tog indijskog i gde ima da se nađe?

Da li zna neko za koje stilove testeru su ova kucista u gornjem redu? Gledao sam na netu ali ne mogu da nadjem po ovim brojevima sa kucista. serijskim brojem
1128 021 0766 A komada 2 1128 021 0766 B KOMADA 1
Ova dva u drugom redu sam nasao, ona su za stihl ms361

SwVaW.jpg
Sw1wJ.jpg

Ja sam obarao pre neki dan topolu precnika 140cm.sa stil 064 i na kraju kad je krenulo drvo uhvati mi mac i nagnjecilo testere,puko je rezervar za ulje i poklopac za kanap.Da li mogu da senadju delovi?

Pozdrav,imam stihl 051 i kada odstohi nece da upali,kad skinem svecicu bukvalno kaplje gorivo sa nje i onda verglam bez svecice da izbaci gorivo iz cilindra i kad vratim svecicu normalno upali i radi.Do cega bi to moglo biti?

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Jovane... problem imas do karburatora...zastarele otvrdnute membrane pa pritisnu ventil iglicu te testera presisa,ili je sama ventil iglica pohavana,nepravilno podesena pa ne zatvara...te opet testera presisa.

Imam dolmar 102. Mala testera ali me lepo sluzi za moje potrebe. Danas sam sa njom sekao neku trulu jabuku na parceli koju sam poceo da krcim. Jedno vreme je sekla uobicajeno ali posle nekog vremena primetim da se lanac ne okrece u drvetu iako testera radi. Izvadim testeru iz drveta i turiram, lanac se lepo okrece. Vratim ponovo u drvo odmah staje. Probam par puta isto. Sta to moze biti. Da li je veliki kvar.

Zašto nov lanac kad stavim ne seče nikako ? Mač je dobar vodilica takođe ,nije oštećen nisam nigde kačio eksere žice i ostale stvari.Okretao sam ga povremeno i jednu i drugu stranu ali kad stavim nov lanac na taj mač slabo seče,jel imao neko sličan problem?

Nazad
Vrh