Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala.Ti si kriv za to posto kazes da na rancher hoce da otkaze karburator i elektronika prelomi i pazari ovu jacu.Sto kazu kad ide june nek ide i užeBravo....nek te dugo sluzi...odlicna masinica...
Hvala.Ti si kriv za to posto kazes da na rancher hoce da otkaze karburator i elektronika prelomi i pazari ovu jacu
Brkin hvala na odgovoru.
Jos jedno pitanje ,tek sad sam primetio na testeri ,sa desne strane na oklopu motora , otvor sa kliznim poklopcem , sa simbolima sunce ,pahulja - valjda toplo ,hladno. Koliko je to bitno da se otvara, zatvara u zavisnosti kad se koristi, nisam naisao u upustvu na to. U pitanju je vilager testera.
To je majstor brkin-sonta. Dođe na kratko i izdominira
Hvala puno,ali na njoj mi je skoro pa nov lanac,a i uopste je ne koristim. Vise je kao muzejski primerak. Nakon jednog dana rada sa njom,treba mi nedelju dana da se odmorim.Cika lazo..ako vam treba lanaca za nju...javite....ostalo mi je par komada polovnih od moje...zao mi da bacim a samo skupljaju prasinu...