Philby
Član
Vidi se sa slike da je električna testera u pitanju. Za pilanje kod kuće, u radionici, na građevini…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam prijatelju da je ovo tema za motorne testere, u svom prvom postu na strani 421. napisao sam da imam problem sa elektricnom testerom, posto sam dobio dva odgovora racunam da ste to shvatili....Postavio sam ovde pitanje jer je problem vezan za podmazivanje lanca a ne za elektro motor, mislim da je princip podmazivanja vrlo slican i kod motornih i kod elektro testera...Otvoricu novu temu, izvinjavam se zbog upada na teren , molim moderatore da obrisu post, otvorio sam novu temu pa kolege ako nesto znate o problemu koji sam izneo izvolite tamo komentarisitePrijatelju da li znas sta pises .. kakav bre elektro motor.... ovo je tema za motorne testere
Evo jedne u oglasima ,samo je u pitanju 250-tica
http://www.kupujemprodajem.com/Stih...opija--16688915-oglas.htm?filter_id=119672366
Ni je nista posteniji ..ali ima razlike .. ovaj trguje ,, i zarazdjuje i kaze sta kako.. a ti uzmi ili nemoj za te pare samo kopija ..i sta bi drugo biloKinez nego šta. Ovaj prodavac nije ništa pošteniji štaviše, namazaniji je i pokvareniji jer igra na kartu ulivanja poverenja time što je napisao da je kopija iz turske.
честитке на куповини. То је одлична тестера, наследник модела 135 само још има аутоматско штеловање карбуратора.Postovani,
kupio sam motornu testeru Husqvrna 435 pa me interesuju misljenja kolega, da li je ok, koristio bih je hobi varijanti sa vremena na vreme, nista preterano.hvala unapred