Sumadinac-Gruzanin
Član
Žao mi čoveka, ipak je napravio 500 postova,ovde na forumu, voleo bih da mu mod odblokira IP adresu ,da može da pristupa forumu.
Elem, izneo sam činjenično stanje, ni slovo nisam dodao, a ni oduzeo. Majstori iz Kragujevca se ponašaju tako,kako sam već opisao,očigledno im je cilj da te uhvate u mašinu, da uvek nešto moraš da šaljem testeru na popravku. Znači, oni su bili upoznati sa mojim slučajem, u pitanju je običan gumeni nosač creva, i kada su mi poslali taj komplet, nosač creva+2 creva+filter (koji je bukvalno duplo manji od originalnog) i kada sam im javio da testera više neće da upali, a palila je ,pre toga, ..on je rekao da to košta 5000dinara..tj. zamena novog karburatora. Nijednom mi nije bacio hint da se možda crevo negde presavilo, da možda gumeni nosač creva suviše stiska ona 2 gumena creva i da se tu dešava prekid u dotoku goriva..ne, ladno je rekao da mi je karburator zreo za zamenu i da to košta 5000din. Pa, ako je takva situacija, onda mogu i sam da kupim karburator, jer zamena karburatora je 3 šrafa i dva gumena creva, nije to atomska fizika, ni spaceshuttle koji treba da naučiš da lansiraš u orbitu.
Iskreno, izbegavam 'majstorima' da šaljem uređaje jer od njih više štete nego koristi.
Скупи паре и купи Хускварнину тестеру. То ти је најисплативије. Мало се кваре, филтер за гориво можеш сам да замениш, филтер за ваздух можеш сам да опереш и врућој води у коју сипаш прашак за прање, одстоји неко време , испереш , осушиш и боли те уво. Е сад, ако и гвоздену шипку поломиш ко да је од чамовине ту већ настају озбиљни проблеми.