Radoslave, danasnje stihl 180 se prave u Kini. Opet, ovaj mali model ms 180 se pokazao odlicno. Kakve veze ima ako se pravi u Kini, ako se radi uz strogu kontrolu kvaliteta? Da si pratio ovu temu, video bi da mnogo clanova ima nju. Ja sam je takodje kupio novu pre nekih 2 godine otprilike i prezadovoljan sam. Iako imam i veliku testeru, ovu malu koristim u 90% slucajeva. Izuzetno je lagana tj najlaksa na trzistu. Nova kosta na akciji, a skoro uvek nju uvrste u akciju, oko 190-200e. Trazi da ti je isporuce sa macem od 30cm (22 zuba).
Ova na oglasima, koliko mogu da vidim a ne vidi se lepo, je 2006 ili 2008 godiste tj vec je koriscena 10ak godina. Ja bih je preskocio. A novije se tesko nalaze.
E sada ona zaista jeste super testerica, ali nije za veca stabla da je nabijes u drvo i sa njom radis ili obaras. Bilo je slika ovde u ovoj temi gde su clanovi sa njom sekli bas velika debla. Naravno da moze, ali nije preporucljiva za takve radove. Ako seces normalna drva, pojesce tih 10-15 metara kao nista.