Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmes co2 aparat u ruke i navaris kajlu isturpijas i teras, tako sam resio problem na imt 506 iskida se breg kad je labav sraf.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Uzmes co2 aparat u ruke i navaris kajlu isturpijas i teras, tako sam resio problem na imt 506 iskida se breg kad je labav sraf.
Tako je, karburator je Walbro i sve je super radilo pre nego što sam zamenio taj nosač creva sa filterom + ona 2 creva.Iako su kineske testere u njih se ugradjuju Walbro karburatori, koji se ne kvare tako lako. Proveri neke sitnice za pocetak, da li je zacepljen filter goriva ili dovod.
Hvala, nadam se da neće trebati to uputstvo, jer mi je testera palila na prvu. Nikad nisam imao problem oko paljenja, testera je palila kao zmaj.Ako bude trebalo upustvo za stelovanje karburatora kasnije i to cemo resiti jer imam njihovo upustvo i identicnu testeru samo prvu seriju.
Ja to lepo sve objasnio majstoru u Kragujevcu, on kaze da treba da se menja karburator.
Psuješ me zato što branim svoje interese ,jer ne dozvoljavam hohštaplerima ,kao što si ti, da me iskoriste jer ne umem da zamenim obično gumeno crevo, pa se nudiš, umesto njih, da mi ,umesto toga, naplatiš zamenu karburatora?Ti si debil.
Ne shvataš da si najverovatnije sam nešto pogrešno uradio. Ne vidiš gde si pogrešio, ali vidiš gde drugi greše. I još bi da ja budem kriv što tebi ne radi testera ...