AcA OPEL
Član
@ichbinmilan, vidim da imas dobru opremu za rad u sumi pa me zanima jel imas i neke zastitne pantalone za testerase? One sto zaustavljaju lanac, recimo STIHL ili HUSQVARNA. Ja sam razmisljao da ih kupim prosle sezone, ali sam radio manje nego sto sam planirao pa ih nisam ni kupio. Ja obicno radim sa drvima od juna do oktobra pa se i plasim da nije previse vruce u njima.
Prosle godine vidim jednu kod coveka koji je od mene kupovao drva, a inace i sam sece sume i to bas sa tom testerom. Ne znam koji je model bio u pitanju, ali tu oko 4 ks ovi najnoviji modeli. I ja sam ga prvo pitao kakva je u odnosu na ove koje si spomenuo i kako se pokazala i kaze da je odlicna i da je zadovoljan sa njom. Radi bez greske. Bas sam imao jedan debeli trupac i da bi ga utovarili na kamion on je upali da ga prepolovi i mogu ti reci iz vidjenog da odlicno pali i sece bolje nego moja MS 290. Svidja mi se i sto je uz nju dobio i metalnu kutiju za testeru.Moze li neko da mi kaze kakve su ove dolmar testere u odnosu na stil i huswarne? Vrede li sta,imam neku u ponudi..