abarth 822
Popravljao sam nekoliko motornih testera (i trimera), par Kineza, kineskih kopija renomiranih proizvođača pa do originalnih primeraka Stihl, Husqvarna i sl.
Kupovao i original delove i kineske "uradi (popravi) sam" delove...
Kvalitet tih delova je blago rečeno, "šaren", da možeš naići na odličan, koji će trajati i više nego što se očekuje od takvog dela, a možeš i na već neki sledeći koji neće ni sastaviti ni pola dana rada...
Po meni, čista lutrija...
Komšija kupio novu Viladžerku, pa se mučio pola dana da je upali da odradi "na leru" rezervoar da se razradi, i nije uspeo, zvao i mene da pogledam šta je s njom, a ja mu rekao, pa NOVA je, vrati u radnju i uzmi drugu...
Tako je i uradio, odmah seo u auto i pravac Ruma, vratio se s "primerkom" koji je kod njega isekao metre i metre drva svake godine, radila je, s promenjljivim uspehom,uredno, više-manje, par godina, ali je ipak prošle jeseni, skupio novce, (i skupio "petlju") i rešio da kupi novu Stihl 180-ku, bila neka akcija, sada je prezadovoljan, kaže, tako mala i lagana a tako seče, ona Kineska, em je glomazna, em je teška, em se moliš Bogu i pre i posle posla da li će naredni put kada zatreba upaliti i raditi...
Jel Vi u Sloveniji nemate kakve "dobavljače" delova, nego sve naručujete preko ebay-a?
Jel ne postoji kakav sajt (Slovenački) gde se oglašavaju takvi "domaći dobavljači"?
Kod nas po raznim sajtovima ima tih dobavljača koliko hoćeš, pa i cene delova idu u skladu s ponudom...