Danas je prvi put za vise od dve godine rada sa malom Husqvarnom 236 da me uopste podsetila da je treba pogledati. Kao i obicno zurno sam je napunio i nanisanio poluiskopan BADEMOV PANJ ODSECEN PRE 4 GODINE (beton, samo sto ne varnici) od oko 60 cm. Kad sam ga napao punim gasom, a testera se malo udavi.. pa opet... pa nece da primi pun gas... Aahmm. Odvrnuo sam gornji poklopac 3 srafa da dodjem do filtera vazduha i imam sta da vidim. Filc nije skroz zagusen ali ima malo prasine i piljevine. Uzeo sam kompresor, dooobro izduvao sve iznutra (inace iznenadjujuce cisto sa tek malko prasine ponegde), zatim skinuo filcani filter vazduha sa limenim ramom (jedan srafic). Posebno sam izduvao filcani filter IZNUTRA KA SPOLJA u nekoliko puta i vratio filter sa limenim okviricem na mesto. Probno palenje je uspelo iz prve, pun gas prima odmah i bez gutanja knedle. Prva kontrola svecice uopste od kupovine testere je pokazala zazor oko 0,6-0,7 mm na CHAMPION RCJ7Y sto je malo povecano. Vracen je zazor na propisnih 0,5 mm, probno palenje je bilo uverljivo. Ipak sam stavio ganc novu odgovarajucu NGK BPMR7A (imao u rezervi) kada je vec otvoren poklopac a originalni Champion RCJ7Y je odradio skoro 2 litre dvotaktola za 2 godine i 1 mesec. Potrosnja goriva je bila smesna. Husqvarna 236 (motor 38 ccm) trosi manje od polovine potrosnje testere od 50 ccm (a nije duplo manji motor). Verovatno je razlog famozni patent X-Tork (dodatni vazduh za dodatno sagorevanje, ili kako neki kazu motor sa ispiranjem). Karburator nije pipan nikad, ni danas. Vracen je gornji poklopac i rad na panju, pa sitnjenju ogreva... Dakle ovo je bio prvi pregled uopste od kupovine (25 meseci), namerno nisam cistio ni jednom godisnje da vidim kada ce se javiti. Ubuduce sledi ciscenje filtera vazduha i opsti pregled jednom godisnje kao i sve druge masine sto imam. Naravno uz svakodnevno spoljno ciscenje, cesce ostrenje lanca, strogu paznju oko dvotaktola. Dobra mala!