Koje vi ulje preporucujete za lanac ,do sada je matori kupovao lancol verujem da je krs od ulja,a od kako sam kupio novu ms180 dobio sam neko forest plus ulje za lanac i nema sta stvarno vrh .... koja jos pouzdana ulja se mogu kupovati .... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije svecica bobina i filter vaz. onda dovod goriva(filter goriva creva, vakum crvo) treba pregledat, trula creva. Ako to nije onda karburator.
Evo ja mu preporučujem 385XP ako hoće da traje,profesionalna motorna testera.Nema tu sta mnogo da se komentarise, to je ozbiljna profi testera, njena koleginica u Svedskoj se zove Husqvarna 372xp
U pravu si druže za sve,samo što nije poklon,kupljena je i isplatila se više puta.Ih, pa tu su onda 390xp,395xp,3120xp, naravno da je to masincunga,ali od 372xp (i drugi proizvodjaci u klasi), treba da radi od 100 kubika drva pa na gore godisnje.To su iskljucivo strogo profi masine, gde i cena i tezina ne igraju nikakvu ulogu, jer velicina i vrednost posla koje obavljaju to opravdavaju.Te velike testere se mogu naci slucajno u domacinstvu (poklon, kompezacija,nasledstvo),ali kupovina toliko velikih masina za kucu se jednostavno ne isplati ni za novcanik ni za kicmu.