mirosti
Član
Odmah se vidi ako nema dovoljnog podmazivanja i tu nema smisla dalje terati testeru, inace ce biti plavo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odmah se vidi ako nema dovoljnog podmazivanja i tu nema smisla dalje terati testeru, inace ce biti plavo..
nedostaje joj kocnica koja sluzi samo radi bezbednosti.
Pristizu i prve ponude...dok je ovaca , bice i šišsača...zbog takvih ljudi i kačim ove ološke oglase, kad napiše kineska kopija,sve u redu...ovako,oderzao bih mu jajca istom tom nemicom,za toliko jeste sigurna i pouzdana !Hvala Bogu, nema ni jednu jedinu ponudu za nju. Nisu ljudi bas tolike ovce. A jos napisao da se vrti na 7000 rpm......
Ja sam na Husqvarni problem slabog podmazivanja lanca,rešio tako što ulje malo razredim benzinom.Od tada nemam problema sa podmazivanjem lanca.Sva ta ulja za lanac se prave od kojekakvog otpada,zato su i gusta.Moje iskustvo je takvo,i tako ću i nastaviti.Imam istu testeru sa istom vodilicom i lancem. U principu nisam primetio nista cudno zbog broja zuba, ali sam primetio da ima slabo podmazivanje lanca. Pisao sam vise puta o tome da slabo podmazuje lanac i pored toga sto je podeseno na najjace i da je lanac nacisto suv kad secem debela drva. Isto tako je i kod kuma na njegovoj, a i skoro sam pricao sa covekom koji je imao i kaze da je i njegova imala slabo podmazivanje. Verovatno je to razlog za ostecenje vodilice i pregorevanje.