Aj molim te objasni mi kako to da se teze nalaze delovi za huskvarnu,mozda je zbog retkih kvarova...ja glasam za MS180, lakše je za delove nego za husqvarnu, imaš ih original ali i ostale.
za MS 211 je drugačija svećica, pa filter za vazduh ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj molim te objasni mi kako to da se teze nalaze delovi za huskvarnu,mozda je zbog retkih kvarova...ja glasam za MS180, lakše je za delove nego za husqvarnu, imaš ih original ali i ostale.
za MS 211 je drugačija svećica, pa filter za vazduh ...
da pojasnim: MS180 je stari model, za nju ima delova kao za golfa II, a za MS211 već dosta teže, kao i za Husqvarnu 135Aj molim te objasni mi kako to da se teze nalaze delovi za huskvarnu,mozda je zbog retkih kvarova...
Ljudi koju testeru da kupim do 15 000 maximum ,imam staru hugswarnu 039 ocuvana prava zver za obaranje stabala i secu na panjeve,ali mi treba neka pouzdana manja sa krakove eventualno trupce do 20-25cm precnik maximum oleo-mac ,partner , villager ,uglavnom toga ima za tu cenu ??