Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rastislav je napisao(la):Ja imam villager vgs-30c i nesto me zeza karburator, bila je kod jednog majstra i nije nastelovao kako treba...kaze promenio iglicu,membranu ali ona se gasi pri vecim obrtajima tj kada pocnem da secem onda se ugasi...kao da malo goriva dobija...filter za gorivo je cist!Jel imao neko takav slucaj na villagerovim testerama?Probacu kod jos jednog majstra a mislim da je najpametnije da promenim karburator...razocarao me villager! (ima samo godinu dana a nisam popilio ni 10 kubika)
Promeni samo crevo za dovod goriva i resio si problem.Rastislav je napisao(la):Najverovatnije da je rastelovan karburator...mislim da nije do falsh vazduha....
Mislim da nije dovodno crvo napuklo malo sam ja to sacovao i nisam video a i testera je relativno nova.
Ovlasceni servis mi je u Kacu,trideset kilometara od mene,pa sam ja nju nosio drugom majstoru da mi to brze uradi ali nije pomoglo...probacu jos kod jednog ako taj ne bude siguran da zna da nasteluje karburator onda nosim u servis!