markokg1982
Član
To sam i ja pitao, al mi rekose da je bio taj zimski popust i valjda prosao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo za link
Koliko vidim, ode cena ponovo na 23000 din a pise da ide sa macem od 30cm i piko mikro lancem?
Bravo za link
Koliko vidim, ode cena ponovo na 23000 din a pise da ide sa macem od 30cm i piko mikro lancem?
ali po logici, testera se najvise zimi koristi a manje na prolece i leto, pa bi tada trebalo popust dati.
Jesi li opet u dilemi? Oni tebi to bre namerno rade.
Da, i ja sam video to ali ne mora da znači. Imam stari flajer od jesenje akcije (od 15. avgusta do 31. oktobra) i tu piše da je mač 35cm a lanac 3/8P. Ista cena, 23310.
Akcija krece od 15og marta, pa mora jos malo da se saceka ;-)mislim da je sad sve rešeno, samo da se ujutru otvori prodavnica
Upravo tako. Ode par hiljada na svakodnevne gluposti a stihl mi je upravo "poklonio" jos jedan set za ovu malu ms 180. Ja ne dramim oko para ni najmanje, nego sam, ponekada na moju zalost, sitnicar, pa volim da napravim pravi potez ako vec mogu da biram.Opusteno ljudi, te dve-tri hiljade popijete u kafani pa vam posle nije zao. To su samo pare..
Ja sam kupio tu verziju MS180 na popustu za 23310, mac 30cm sa zljebom 1,3mm. Verzija maca od 35 cm je (po meni) mnogo za 32ccm motor i na drugim testerama mi duzina maceva cesto smeta, a zljeb od 1,1mm jeste jos manjeg otpora ali je prednja zvezda sa jednom (centralnom) nitnom. Ceo mac je slabiji i nemoze Duro lanac na njega. kupio sam i Stilovku 180 za rad u tesnom. Da su davali na popustu verziju 35 i 1,1 dokupio bih 30/1,3. Ovako sam dobio bas ono sto sam hteo.
Tako je,evo citirracu svoj post od 30.okttobra prosle godine u temi "Trimeri"Mislim da je Dejan napisao, ako se dobro sećam, da se trimeri kupuju na proleće a testere u jesen. Tada su najpovoljniji.
Primera radi, taj trimer je u rangu Stihl FS 120 koji sad na akciji kosta 49 400,00,treba biti strpljiv i birati za svoje pareJuce sam isao sa prijateljem (covek se ne razume bas u trimere) u ovlasceni servis Oleo- Mac i za 42100,00 din.pazarili model 380 t (1,8 ks),prijatno iznenadjen i cenom i naravno kvalitetom,malo ga probao i imam samo pohvale za italijane.Da,pored standardne opreme,kao poklon dobio je 50m strune i radno odelo