Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel radio neko sa H 390XP ili bar da je gledao u radu?Ovde kod mene nisam video ni jednu,a zanima me kakva je za rad i kako se pokazala?
Treba proveriti cistace sa sablonom,ako je lanac pri kraju,a cistaci (kaljci) nisu nikako ili nepropisno skidani,onda je razlika izmedju reznog zuba i cistaca premala.Ako su rezni zubi ispod 4mm,kupi nov,ne samo zbog duzine zuba (visine u odnosu na cistac),vec i zbog same bezbednosti,takvi zubi su skloni pucanju i sam lanac vise nije za upotrebu.Drugari imam husqvarnu 135 i primetio sam da kad secem baca sitnu piljevinu,odneo sam lanac na ostrenje,posle ostrenja lepo sece ali je piljevina i dalje sitna,posto je bio lanac pri kraju odneo sam ga u radnju da bi prema njemu uzeo novi,kad onaj u prodavnici mi kaze da je lanac sitan piko a neki mi kazu da zbog toga baca sitnu piljevinu,da li je moguce ba zbog toga baca sitnu piljevinu,a komsija mi cak kaze da je lanac sa jednim kaljkom.Pa me interesuje da li je moguce da zbog toga baca sitnu piljevinu.
Ne,dimenzije (1,1 1,3 1,5 1,6) nisu korak lanca da bi se menjao lancanik (samim tim i mac),vec su to debljine pogonskih karika lanca,pa tako najtanji (1,1) ima i najtanji kanal na macu i samim tim pravi najtanji rez u drvetu,sto dosta rasterecuje motor,tj.testera ima vise snage.Posto imas veliku testeru,kombinacija koju daje prodavac je sasvim uredu.A sto se tice lancanika, zar ne bi trebao i on da se menja ukoliko bi nekada presao na 1,1?