dulebdp
Član
Rešen problem zamenjene membrane i iglaca u karbu i motorka radi ko singerica, usput zamenjen i filter goriva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovoliko polozaja kod husqvarne 340 nema. Samo se povuce sauk da vrati prekidac za gasenje i to je to. Ako uputstvo ne laze. Tako je otac i ja palimo evo jos malo 9 godina u nista joj ne fali.
Ja sinoc slucajno naletim na knjizicu za moju tomosku i nadjem zanimljiv podatak da su jos tad preporucivali mesavinu sa 2% ulja.Lepo pise da se mesavina pravi sa 4% ulja,ali ako se koristi kvalitetno ulje kao na primer Husqvarna Twostroke onda se pravi mesavina u odnosu 1:50(2%).Ona je kupljena '84. godine pa tako ispada da je taj trend mesavine sa 2% ulja star vec vise od 30 godina,a ja sam mislio da je to poceleo zadnjih godina,a zapazio sam i da je ovde na forumu takvo misljenje pa reko da podelim to sa vama.