AcA OPEL
Član
Jel komplikovano da se zamene membrane na 026 i 290?Razumem se u mehaniku,ali oko testera nisam nikad cackao pa bolje da pitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege, kako da promenim crevo za gorivo na motorci stihl ms 210 ima li negde slikovito objasnjenje.
Da nisi slučajno stavio onaj prekidač na treću poziciju odozgo?Imam stihl ms 170 i desilo mi se danas da mi presisa šta bi mogao biti uzrok
Dobro je napisao Philby,kod hladnog motora,saug (4.) par puta dok se ne javi,potom polozaj 3,tad je saug zatvoren,ali je dodat rucni gas,kad teastera upali,ima nesto veci obrtaj,ali jednim pritiskom na gas,on prelazi u radni rezim,dakle prazan hod.Motor presisa gorivo zbog prevelikog broja puta verglanja,ako ne upali (javi u slucaju hladnog motora),ne treba pokusavati vise 4-5 puta,nesto nije u redu (nije ispostovana procedura,losa svecica,paljenje,karb......i jos 300 k...a)Dakle kada je sve u redu,saug,kad se javi,jedan polozaj iznad,kad upali,brzi stisk na gas i to je to.Kada je vruca,dovoljno je da bude na radnom polozaju,kada je negde izmedju,onda polozaj 3 i to je toSve si lepo objasnio, puno bolje od mene, upravo tako i samo tako i ja radim, s tom razlikom da kada se "javi", stavljam u "radni položaj" (2.) umesto kao ti u treći, ali kada je potpuno hladna posle višednevnog "odmora", i staviš u treći položaj umesto u četvrti, OBAVEZNO presisa, dešavalo mi se x puta...
E sad, da li je leptir potpuno otvoren ili delimično, manje je važno od toga da moraš da skidaš svećicu i luftiraš jel je presasala...
Da li se i tebi desilo ikada da staviš odmah u treći i tako pališ, i da li je presisala?
Pitam iz razloga da nije u pitanju kakav drugi mogući defekt pa se ovo dešava?
Inače imam 180-ku, slična je 90% 170-ki, gotovo identična, razlika u detaljima (da ne širim priču dalje)...