236 i 135 su bas skromne masine sto se snage tice,ovi dvocifreni su poprilicno stari,osim 55 koja se najduze zadrzala.Moje misljenje da za jedno domacinstvo (ogrev,voce...) testera ispod 2,7ks - 3 ks ne bi smela da bude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam Viladzerovu testeru ima jos orginal lanac i mac, lanac sam dva tri puta ostrio, i sve ok sece, ali rez ide u stranu, pa me sad zanima dali se pohabao lanac ili mac ? Ima neko strucan sto se razume koji zna odgovor da ne bacam pare bezveze ako nemoram.
kako da skinem onaj ventilator sto ide na njega magnet za paljenje,treba da zamijenim semering na radilici,treba mi hitno,hvala
Jeste da je trimer najbolje rešenje za krcenje medja gde može sa njim ali nastaje problem gde ne može on da odradi vec mora testera da radi da homeliti je teška zato sa njom i ne radim zato sam i pitao kako se one kotiraju kod nas koliko bi otprilike vredela novca ova testera homeliti da se proda ili zameni sa nekim za manju .a 61-c jeste za teske poslove super ali kad se mora odradi i ona isitnjie poslove.Homelita nije kod nas poznata i veoma su retke ako uopste i uspete da je prodate budite zadovoljni jer za nih delova slabo ima a i bogami su teske jer su starije proizvodnje. Za manje poslove najbolja opocija je Stihl 180.Pre svega lagana jos kad je mali mac na njoj, milina. Relativno su jeftine pa malo dodate para kad prodate tu homelitu i eto resenja 61-ca za vece poslove 180za manje i iskresivanje
Za trnje je najbolji trimer sa kruznom testerom ako ste mislili za krcenje madje izmedju njiva.
Taj lanac pokidaj i baci u neku jamu ako imaš u blizini da ga niko ne pronađe.
Kupi nov lanac, turpije (okruglu za taj lanac i ravnu) i šablon za oštrenje.
Na YT imaš desetine snimaka kako se ispravno oštri i više ne prilazi brusilicom nikakvim oštricama (sem eventualno motike).
Druze ne bi ti preporucio da stavljas velike maceve!!! Sto manji mac cuvas masinu!!! A te testere i dolaze sa preteranom velicinom maca!!!
Gledam po pijacama razne kineze sa macom 50cm!!!! A ja na 064 imam mac 50cm..