Motorne testere

Dok se vlasnik nejavi da kažem koja je cena ako sam dobro zapamtio, kao što kaže član Frenky je napisao, na računu je pisalo nepunih 80 crvenih, sa + još jednim novim lancom i svećicom, gratis je bilo ulje turpija i naočare, testera je baš profi, sad će vlasnik morati da uzme nekoliko hektara šume da bi mašina bila dobro eksplataisana

Neka dobro sluzi Stihl 361, odlicna testera. Prevrtao sam je u prodavnici pre par dana, bas je Nemacka izrada a cena je ako sam zapamtio 78000. Sa 62 ccm i 4,6 KS profi kategorija, vrlo je pozeljna, kod mene je vec dugo u vrlo uskom izboru za srednje jaku kucnu testeru. Srecno!

Dobra je testera ms 361 i bas me cudi da je sad 78000,a pre 3 godine je bila 75000.Jos ce da bude jeftinija od H 365.I svidja mi se gest tog prodavca,ja kad sam kupio ms 290 dobio sam samo kljuc za svecicu i nista vise.

srecna kupovina i nek dobro i dugo sluzi 361,

sutra idem da vidim 381 cena 80000,odustao sam od 361 mala razlika u ceni

Dobra je testera ms 361 i bas me cudi da je sad 78000,a pre 3 godine je bila 75000.Jos ce da bude jeftinija od H 365.I svidja mi se gest tog prodavca,ja kad sam kupio ms 290 dobio sam samo kljuc za svecicu i nista vise.
ne znam koliko je sad,ali prosle godine H 365 je placena 82 900 din,nasao sam racun pre neki dan,trazeci neku dokumentaciju

H 365 je skoro bila na nekoj akciji i bila je niza cena,valjda ispod 80000.Pre 3 godine je H 365 bila 71000rsd.Isto i H 372 XP je bila na akciji i to dobro snizenje,ali ne mogu da se setim bas koliko bese.

jel vidis da pise NIJE KINESKA,pa jos i velika...nece nikad prestati kolega,ovo je osudjena zemlja nepismenih i lakomislenih ljudi,gde "Dođu,tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !" (I.Andric),ali mozda najveci problem sto takva vremena sporo ili nikad ne prolaze[h=2][/h]

Pozdrav svima.Moze li neki komentar o testeri MS260.Planiram kupovinu a kolega mi predlaze bas nju jer je on ima i zadovoljan je.
Ja imam 026 koja je stariji model od MS 260,ali u principu sve je skoro isto.Testera je mala i lagana,a ipak odlicno sece i nije veliki potrosac.To je profi model i trebala bi da bude pouzdana i trajna,ali ne znam bas sad kakav je kvalitet ovih MS serija,svi kazu da su slabijeg kvaliteta od ovih starijih.Odi u radnju pa pogledaj malo kako ti se svidja i kakav je kvalitet izrade i odluci.:ppozdrav:

Pozdrav svima.Moze li neki komentar o testeri MS260.Planiram kupovinu a kolega mi predlaze bas nju jer je on ima i zadovoljan je.
imam ms 260,imao sam ranije i 026,jaka lagana,pouzdana,ne znam za sta si je planirao,ali pored toga sto spada u profi modele,nije za neki veliki rad,tipa usluzna svakodnevna seca.Sto se tice razlika,starija resenja su bila bolja (hauba,poklopac filtera,zatvaraci ulja,goriva,rucka).Kod mene radi kao pomocna,za okresivanje i za to je idealna,mada nisu joj strana i debla od 50-60cm,sve u svemu - svaka preporuka za ms 260

evo ija se ponovio kupio kod perasa stihl ms 361 cena 78000 din gratis sam dobio ulje 2 turpije svecicu naocare
jos nisam seko nista malo razadujem

2qiokup.jpg
lcg0h.jpg
9jf5mu.jpg
29e6ut3.jpg

Nazad
Vrh