Tintoreti
Član
Sablon je univerzalan za sve testere i lance i neznam koliko kosta, nebi trebalo da je skupo.Koliko je taj sablon originalni u stilovim radnjama za ms 180 ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sablon je univerzalan za sve testere i lance i neznam koliko kosta, nebi trebalo da je skupo.Koliko je taj sablon originalni u stilovim radnjama za ms 180 ??
eto danas sam je rasklopio i sledece je stanje,klip je sa poprilicnim risevima,narucio sam drugi original sa karikama i osovinicom,začudo cilindar i nije nesto ostecen jedino se sa klipa preneo aluminijum malo na cilindar ,video sam u prethodnim postovima da se neko pohvalio da ima caka da se to skine ,ja nemam iskustva sa motorkama ali sam radio neke slične stvari ,razmisljao sam o vodenoj smirgli ali ako neko ima bolji predlog rado ću primeniti.Imam problem na stihl ms180 stara je jedno pet godina i do sada je isekla poprilicno,e sad kad je hladna upali odmah a kad se malo zagreje nema sansi e sada kupio sam novu original svecicu i nije to,neznam kakav bi trebao biti zazor na paljenju ali to niko nije dirao a i otpustilo se nije tako da je fabricki nadam se,zazor svecice 0,5 ocistio sam filter i skinuo auspuh tu se vidi klip karike nisu zapekle ali mi deluju potroseno bar tako izgleda,ne mrzi me dalje da rasklapam ali cekam da utvrdim dali zato ima potrebe,na kanapu kad se pusti ona ide dole relativno brzo dali je to dovoljno da tvrdimo losu kompresiju i ima li neko predstavu kolika je njena kompresija po fabrickim normama jer taj podatak nemogu naci kao ni podatak o zazoru paljenja,ako neko moze pomoci nekim predlogom hvala
nadam se da ćes reći tajnuMeteor klipovi su solidni, i mogu se naci specijale(po 0.02 mm), ali je cena kao original.
Medjutim, ako je klip ostavio nalepljeni Al na stublini, to je neophodno skinuti(ima posebna tehnika), ali nesme smirgla.
Da li se na nekim motorkama radio cilindar od celicnog gusa ili bar sa celicnom hilznom?Mislim sa stanovista trajnosti masine.Znam da je veca masa,ali razmisljam o tom trenju karike koja je po tvrdoci kao feder i aluminijumske stubline.Kako se pre pojede karika ,a ne cilindar?
Ako ne rezes prljavo drvo, lanac bi trebao izmedju ostrenja izdrzati najmanje 8-10 metara drva.
Da li se na nekim motorkama radio cilindar od celicnog gusa ili bar sa celicnom hilznom?Mislim sa stanovista trajnosti masine.Znam da je veca masa,ali razmisljam o tom trenju karike koja je po tvrdoci kao feder i aluminijumske stubline.Kako se pre pojede karika ,a ne cilindar?
da ne idemo opet u siroku polemiku,evo jednog podatka : nova testera (H 365) na njoj nov lanac Oregon 3/8,seca u ramovima na 3 seka,u pitanju je sirova bukva,vec posle 10-og rama,a to je oko 3 kubika, se oseca razlika u ostrini lanca.Posle samo 5 min. rada sa turpijom lanac je kao nov,ovo je dakle komletan podatak,tako da ne znam na sta bi licio lanac posle 10 kubika sece na 3 seka suvog i dvrdog drveta.Ako ne rezes prljavo drvo, lanac bi trebao izmedju ostrenja izdrzati najmanje 8-10 metara drva.
nigde ne procitah tako nesto za 185 stranica ove teme,ali ako je to samo Vas sarkazam,onda je to prihvatljivo(mada neki kazu da ostrenje nije bitno i svi ga znaju uraditi i levom rukom(iako su desnjaci)).
Sad treba verovatno da se nasmejem .Pitam jer ne znamreggacci;655204[COLOR=#135D38 je napisao(la):][/COLOR]Mozes druze uraditi masinsku obradu i ubaciti hilznu radi ovde jedan kod mene u milosevu