drazen90
Član
za ostrenje lanca sam majstor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre ce biti da preliva nego da ne dobija gorivo jer se posle toga nejavlja. Verovatno nakon nekog vremena kad odstoji opet je moguce da je tako upalis na kratko. Sve u svemu problem je u napajanju gorivom, verovatno nije veliki kvar, membrane ili je iglica zaglavila. Probaj da blokiras gas na rucici i da palis bez sauga?
Drazene evo ti moje iskustvo od pre neki dan. Moja oleo mac testera je stara nekih 5 godina i upotrebljavana je samo za licne potrebe yj.par metara drva godisnje,poneka daska.... Prosle sezone mi je pocela slabije paliti tj. morao sam potezati kanap vise puta samo da bi se javila pod saukom. Posle kada bi je upalio znala je da se gasi kao i tvoja, a sve je bilo u redu sa lerom,filterima...
Ove sezone odem kod majstora jer sam je mogao upaliti samo tako da blokiram gas i pod punim gasom uradim nesto sa njom.Cim smanjim gas ona se gasi.
I onda je majstor rastavi i ustanovi da je na kucistu karburatora doslo do oksidacije nekog ventila i testera vuce fals vazduh (moze se osetiti kada se pumpa gorivo ali mislim da tvoja testera to nema) . Dao sam 7000 za nov karburator i motorka radi kao nova.
Majstor kaze da je to cest slucaj na stilovim uredjajima zbog kineskih karburatora (prave se u kini) ali da se na oleomacu javlja iskljucivo zbog ne redovne upotrebe motorke tj. ako je imas treba da radi tj. da se pali barem jednom mesecno...
Eto to je moje iskustvo koje pomalo lici na ovo tvoje
pozdrav
Ovih dana se uveliko sece.
Napravio sam jedan klip dok sam sekao jedan poveci cer, da ga okacim ovde vama.
Testera nije imala bas pun gas. Zapravo, smanjio sam smesu na H srafu jer navodno ima veci obrtni momenat na manjim obrtajima, i probao da vidim kako radi i tada i snimao. Ipak, kasnije sam vratio obrtaje, pa je i lepo nastelovao tj podesio L i H.
Ukoliko nekoga zanima nacin stelovanja, mogu da objasnim kako to radim. Kad sam ja pitao nekoga, niko nije znao, a da je nosim u servis za svaki cas, to mi bas nije tako jednostavno.
Iver sam naravno izvadio, i vidi se samo na prvih nekoliko sekundi kako stoji pored testere.
Model testere je husqvarna 266se a secifikacije sam napisao u opisu klipa.
Uzivajte
http://www.youtube.com/watch?v=nAdYFg8hQYg&feature=youtu.be
Gde mogu nabaviti cilindar za dolmara 112, pitanje za majstore i ostalena forumu.
nema ovaj, i kaze da to ne moze se vise naci.11000 BEOGRAD
BRAĆE JUGOVIĆA 16
Telefon: (011) 3343-498
ovo je sto sam ja nasao pa probaj da ih kontaktiras.