S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Ja imam jednu husqvarnu i s njom i struzem i secem. Po meni je jedna dovoljna ako se ne seku drva za prodaju ili za pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ljudi nisam dugo bio na forumu..Imam jednu husqvarnu da uzmem jeftino sad neznam tacno koja je ali mislim da je cd480 ili cd1100 sad koja li je neznam ali vise mi lici da je ova 1100..Jel ima neko iskustva sa ovim modelima cd.??pozdrav.
Imam cx 471 i odlicna je testera!sve preporukeKoji model oleo mac-a imate? I ja sam ljubitelj italijanki i u narednom periodu planiram uzeti neki novi (laksi i slabiji) model od njih, za manje radove iskresivanja i secenje grana na meru za loziste, nebi sekla nista deblje od 20cm u precniku.
[/URL][/IMG]To je moja 026,ako sam dobro postavio sliku.
Taj 1kg moze da bude problem kad radis bez odmora na teskom terenu.A tih 8000 ne bi smelo da ti bude problem,veruj mi da se isplati.H 365 je best bay ako gledas ulozeno dobijeno.Ja sam prosle godine kupio ms 290,bila je 15000 jeftinija od H 365 i skoro svaki dan se kajem sto nisam dodao pare za 365.
- - - - - - - - - -
Moja ms 290 kad je bila nova[/URL][/IMG][[/URL][/IMG][/URL][/IMG]