Tintoreti
Član
Vilagerovi stariji modeli su poznati po pucanju radilica koliko ja znam, dali se nesto tu promenilo neznam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drzi se te husqvarne , a ako ti bas treba nova kupi opet husqvarnu , ja imam husqvarnu i zadovoljan sam s njom. Po sezoni isecemo i istruzemo 10ak metara drva i dalje ona radi isto kao prvog dana kad samo je kupili,a kupljena je 2006. u aprilu. Jedini problem smo imali zato sto nisamo cistili filter za vazduh pa se zapusio karburator i nista vise. Kupovina profesionalne testere ili preko 3 ks ako se ne seku drva za pare drugima je besmisleno zbog tezine same testere.Imam husqvarna 266SE sa 66cc i 4,7ks i 7,1kg sa magnezijumskim kucistem proizvedenu 80ih godina.
Misljenje o njoj? Ima li je jos neko?
Mene odlicno sluzi. Jedino mi smeta njena tezina od 8,3kg sa punim rezervoarom goriva i ulja.
Imate li preporuku za neku malu testeru za potkresivanje oborenih stabala?
Manje husqvarne kostaju oko 30.000din (135 model kosta 32000din), dok still ms 170 kosta svega 20500din.
Takodje je velika glupost cena od still ms 180 koji kosta 28800 din , dok je tezina ista kao ms 170. Jedino je slabija za svega 0,2ks.
Zasto je tako velika razlika u ceni za istu kilazu i (skoro) snagu izmedju ova dva modela? Da li mogu da se oslonim na ms 170?
Villager oznake vgs20 je 14600 din dok je tezina i snaga (opet skoro) ista kao kod ova tri gore pomenuta modela. Da li je ipak treba preskociti?