Tako su mi rekli u servisu, 75w80 i 80w90. A mast znaci zelena tovatna obicna ne grafitna.
a meni sae30
koga poslušati???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako su mi rekli u servisu, 75w80 i 80w90. A mast znaci zelena tovatna obicna ne grafitna.
Mogao si i do vrha ali je i ovo dovoljno, samo prati redovno, kad padne ispod pola ti zameni.
U principu ispod pola ne bi trebalo da padne u mom slucaju 2-3 sezone,sezona mi je lupicu racun oko 200-300 punih prskalica, ali obzirom na malu kolicinu tj cenu najbolje je svaku sezonu da sipas novo i ne mislis jer nije samo nivo bitan vec i radni sati sa malom kolicinom ulja, znaci brze se "pokvari" ulje. U mom slucaju ulje se nije ni potrosilo 3-4 godine vec mast.
Nisam ja ulje ni menjao ni dolivao od kad sam kupio prskalicu.
Kada je pumpa crkla zbog nedostatka tovatne masti ne ulja, kupio sam novu i otac je sipao menjačko ulje u nju, radi normalno, čuje se normalno, ništa ne kapa (verovatno zbog poboljšanja dizajna, pisao sam o tome). Koje tačno u smislu proizvođača ne znam, to je otac ko zna kada "nabavio" u firmi punu kantu od 30 litara, radio je kao vozač, možda zna formulaciju ako ti je bitno pitaću ga.
Tačno je da su u pitanju klipovi, ali izgleda to ulje podmazuje....lupiću,,,spoljašnji deo neki, neki spoljašnji ležaj, vođicu samog klipa, unutra se motor podmazuje uljem koje sipamo u benzin tj mešavinom.
@ zupa100
Ako ja dobro vidim na slikama, ova prskalica ima bateriju ali i mogućnost ručnog pumpanja, što bi rekli 2u1 .?
Svaka čast, iskreno da vam kažem prvi put saznajem za ovako nešto.
Da li koristite neku masku dok prskate i koju?
Ja sam kupio onu vojnu ali ne verujem da cu moci da radim sa njom jer se dosta teško diše.
Zupa 100@ Mislio sam već ako je imate može se probati da li ima takve mogućnosti jer razmišljam o što lakšoj opciji za nošenje u odnosu na motornu koja teżi 20kg. Ako može informacija gde ste kupili pa da se informišem o specifikaciji. Pozdrav.
Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока
Da li se diše lakše od one vojne maske?