Prskace u oba polozaja rucice, ali kad je ukljucen mesac , onda sa jako malim pritiskom , bukvalno curka, bar kod mene, posto ne bi trebala da gura na pistolj, u radnom polozaju rucice gura nastelovani pritisak na pistolj ,a manji deo vrti u bure, zavisi od nastelovanog pritiska.
Drugo pitanje, pa kad prestanes sa prskanjem ne moras da zuris da je ugasis ili prebacis u polozaj za mesanje, ustvari to najvise zavisi od creva koje vodi do pistolja, ono mora da bude jako i da izdrzava velike pritiske , ja imam neka za vazduh do 100bara , a pre toga sam imao neko armirano koncem i to je znalo da pukne od pritiska , posto pumpa konstantno gura u crevo i moze doci do pucanja.
Pumpa mislim da ne bi trebala da ima problem sa tim , posto svakako jedan deo vraca u bure, ali svakako nemoj da dugo tako radi.
Javice se jos neko nadam se, to je neko moje iskustvo sa tom prskalicom.
Posto imas manometar, koji radni pritisak su ti preporucili ??
Ja nemam manometar i pokusao sam da povecam pritisak da bih dobio finiju maglu na dizni , ali sam tako pocepao membrane , koje bas ovih dana menjam.. Tako da nemoj ni sa pritiskom da preterujes
Sto se tice broja stabala, stvarno se ne secam , vise je ne koristim u zasadu kruske, sad je koristim u starom vocnjaku sljiva , kajsija, sve zavisi od dizne koju stavim , sta prskam , mislim da sam ti ranije pisao , kad sam ti snimak poslao.