oružar
Novajlija
pomozite kolege,potrebna mi je bobina za ovakvu prskalicu-atomizer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pomozite kolege,potrebna mi je bobina za ovakvu prskalicu-atomizer.
Kako misliš našpricaš gorivo? Ja na svojoj dm25 nisam primetio da postoji to.moram da mu naspricam gorivo .
A kod mene je obrnuto, ovaj sa tri dizne guta a cini mi se da je na njemu finija prasina. Probacu da zatvorim jednu, hvala na predlozima.
Dobre su to masine za taj novac posteno odradjuju posao,bude malo sitnica oko podesavanja ali je podnosljivo,sve u svemu isplate se za te pare...........Ja sam danas porucio ovu
VILLAGER Motorna leđna prskalica DM 14 P
15.299 din
Motorna leđna prskalica VILLAGER DM 14P poseduje snagu od 2.5KS i masu od 11 kg. Uređaj poseduje rezervoar za tečnost od 14l, rezervoar za gorivo 1.3l, ulje za mešavinu 1: 40....više detalja
Znaci da ce odradjivati neko vreme posao sa postojecim uljem za to vreme ce neko doci do informacije kako se dopunjuje i kojim uljem.......Hvala na toj informaciji..........@sima75
konstantno izlazi ulje iz cilindra vodene pumpe, ona je linijski tj radi levo desno cilindar, a valjda dihtunzi ili karike šta li ima propuštaju, možda i namerno...u svakom slučaju, pričali smo o tome, nivo ćeš videti tako što ćeš jastuče koje ide na leđa otkačiti sa prskalice i onda se vidi jedno okruglo prozorče gde se vidi nivo ulja. Meni za 2 sezone i jako dosta korišćenja skoro da i ne primećujem da je potrošeno, ima na 80% ako pretpostavimo da je puna kad se ne vidi vazduh kroz prozorče, u suprotnom možda je i puna
Ostaje nedorečeno pitanje koje gradacije je ulje koje se tu sipa...
Ja sam imao i jos uvek imam isti problem. Doduse, u znacajnoj meri sam ga smanjio, ali curenje I dalje postoji.... A kako je sve pocelo (cini mi se da sam o tome vec ovde pisao)... ukratko, tecnost je curela (ma lila!!!) na mestu spoja rezervoara I ostatka pumpe. Sta sam radio: Prvo, dotezao one vijke, cinjenica, bili su bas labavi ipak to nije bilo resenje. Zatim, cistio sam dihtung/gumu I nista, pa kupio drugu gumu I nista. Poslednje sto sam uradio to je da sam uzeo lepak hermetic (koristi se za lepljenje metala na pr. tela pumpe za vodu na blok motora) I sa njim zalepio oba spoja, guma/telo pumpe I guma/plasticni rezervoar. Do sada, ovo se pokazalo kao najbolje resenje jer se curenje znacajno smanjilo ipak I dalje povremeno kaplje. Sta bi jos mogao da uradim jos uvek neznam. Ostaje glavno pitanje zasto je uopste pocelo da curi posle vise od godinu dana koriscenja pumpe? Sve povrsine, koje su u ovom spoju, koliko sam video, a detaljno sam pregledao, su ravne zapravo bez ostecenja. Bas bi voleo da cujem jos neko iskustvo, odnosno razlog zasto dolazi do curenja, a kad saznamo razlog lako je naci I resenje. PozzDa li je neko imao problem sa dm 14 atomizerom da mu prilikom rada curi tecnost iz posude za prskanje,a atomozer je normalno napunjen 12 litara koliko mu je predvidjeno za punjenje koliko je propisano,creva unutar posude je zakaceno gde treba za posudu i poklopac,a nije prijatno kada se preparat za prskanje iznenada slije na ledja.Ako je neko imao ovaj problem i resio ga bih bi mi zahvalan na savetu..