Može i dve pa dabrundalo je napisao(la):Jaguar ova valja pivu pa nek sve ide u 3 p... lepe matere![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može i dve pa dabrundalo je napisao(la):Jaguar ova valja pivu pa nek sve ide u 3 p... lepe matere![]()
![]()
![]()
Videćeš da sigurno nije gorivo u pitanju jel bilo kakva da je smeša kad se prekine dovod goriva on će da se ugasi,A ovo sa uljem kad se radi sa većim gasom sagori neprimetno ali kad radiš sa manjim gasom ono se skuplja duže vremena.gordansim je napisao(la):Хвала, Ivanhoe за савет, баш сам био направио јаку смешу тада.
Da ulje pusta na manjem gasu a kad radiš na većem gasu ono sagori ne stigne do izduvne grane.Pa neznam za taj benzinac koliko su karike ja sam na mom dizelu menjo skoro koštale su 1000 dinara neka novosadska firma.A majstora ne plaćam sam odradim sve popravke oko kultivatora.Inače ja za taj poso kad imam vremena da radim nebi uzeo više od 20 E jer to je maksimalno 3 sata posla.Ako se samo karike menjaju.gordansim je napisao(la):Хвала Jaguar, мислим да си у праву, јер мало пуста уље на грану ауспуха. Какве су отприлике цене за мењање свих карика, рад и делови?