kadliscepadne
Član
Srecan rad i nek te dugo i kvalitetno služi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogon točkova na H600 i pogon freze su spregnuti tako da tu nemože biti odstupanja.Pitanje ako neko zna i ima iskustva : Posto mi je zaribao G200 motor sa izlazom sa bregaste, kako su se pokazali GX 200 motori kupljeni sa njihovom remenicom ali u radu sa vucenom frezom. Da li je on u tom slucaju prebrz ili ne??
Znam da je za transport ok ali sa vucenom frezom na redukovanoj remenici neznam kako se ponasa.
U pitanju je naravno Honda F600 kult
Nebih dizel pretesko je to za rad sa priključcima, za voznju i oranje nekazem . Kum ima ugradjen vec 10 god i perfektno radi ali nemoze okrenuti rucke visok je motor , sto je meni potrebno zbog rotacione kosacice. Zvacu prodavca pa pitati za precnik i preracunati to bar nije problem.Možda bi najoptimalnije bilo ugraditi dizel 178, jer bi on mogao i na 2000 obrtaja dati dovoljno snage sa originalnom remenicom.