kanački
Član
Marko svaka cast za masinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agrokop kobatovci bi trebao da drži za njih djelove
Zvao sam ih, kažu da nemaju dijelova.
Elem u međuvremenu sam ipak skinuo kompletnu pumpu i diznu i odnio kod bošiste. Zamjenio je element pumpe za koji kaže da je bio baš istrošen, a diznu je očistio i naštimao da radi na 185bara (valjda je neko čačkao prije i odokativno podesio diznu na 250bara). Ja sam zamjenio filter goriva, crijeva za gorivo i sve bakarne zaptivače a takođe sam i rezervoar oprao (bio je pun prljavštine), pored toga sam zamjenio ulje u motoru i filter ulja.
Sada motokultivator mnogo lakše pali medjutim i dalje poprilično dimi (nešto između bijelog i svijetlo plavog dima). Kada je na niskom gasu radi fino, međutim čim se doda malo gasa krene da puca i da iz auspuha izbija malo plamena. Šta bi mogao još da pogledam osim uloška dizne koji sam već naručio novi pa čekam da stigne?
Motor u takvom stanju se otvara, radi se revizija svih delova i menja se šta treba.
Plav dim, vatra iz auspuha itd, su sigurni znaci da nešto debelo nije u redu.
Bar sada delovi nisu skupi i ne isplati se ne imati uredan motor i čekati kvar.
Uvek je jeftinije plansko održavanje od havarijskog.
Hvala care..... ;-)Može, što nebi moglo..
Poslato..