racicstevan
Banned
Pun pogodak!!!!!!!
ovo joj je bilo samo da protegne motičice posao joj tek sledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pun pogodak!!!!!!!
Vodi racuna o filteru vazduha ako je uljani jer hoce da cupa zicice i uvlaci u motor. To sam resio mrezicom od komarnika iznad saca i vise nema problema dok je nekima to sahranilo motor
Imam ja za prodaju dobar kultivator ako neko hoce. 10 ili 12 konja nisam siguran uslikacu ga
Mislim da ti je bolje da naplacujes po radnom satu.
Јел си пробао да га пребациш у 2 брзину?Pozdrav,imam kultivator bertolini ,dobio ga u nasledstvo imam problem sa njegovom brzinom kad ide najbrze nemoze prosecnog penzionera da stigne.Interesuje me dal neko zna dal moze da se ubrza malo
Tako sam upravo i hteo. 15og idem u palanku da vidim ima li neki vozic ili makar samo sediste sa tockomPa ako imaš više od 400kg, neće moći 509 da te vuče..
Najbolje bi bilo da nađeš gotov vozićak(tako se to valda zove) od ovih talijanskih kosačica i prilagodiš na tvoju makinu..
Trebaće da ti budu ispravne blokade, da možeš da okrećeš razblokiravanjem točkova, a nogama upravljaš vozić..
Recimo ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=COC7C3_Fj_Q