kolege neko pravio ili ima za motokultivator malucer- tarup
http://www.oglasi.si/oglas_kmetijst...tivatorji_in_prikljucki/mulcar-6080-cm/485400 ovakvo nešto ili slicno
Ima ih pravljenih kod nas dosta, mislim da ih ima i u našim oglasima, a naš član >>>>Mikser ili kosjerac..neko od njih... može i da ti napravi.
A ja sam kupio pored bočne kose i čeonu za mtk. Moram vam priznati da je malo falilo da odletim kod deke što mi je prodao labina i da ga vratim,srećom pa je deka daleko a i pare je potrošio, verovatno na ženske-kaže ima slabo srce.
Naime, kupih Labina SS okretljive ručke, rekao je on meni da ih nikada nije okretao i da je nešto privario, ja reko pa neću ih ni ja okretati i super. E sad kod ove čeone kose moraju se okrenuti i tu počinje igranka. Odvijem ja neka 4 šrafa što drže volan probam da okrenem, nema sile da nalegnu rupe na kontra položaju, i onda videh di je deka var udario, moram vam priznati da je opasan, našao je farbu orginalnu, i var je savršen, samo ga je četkica izdala po tragu. Obrusim taj var i opet probam nešto da izokrećem,ma nikako. Pošto mi je salaš u donjem sremu, mislim da nije potrebno da vam kažem da tamo sem IMT firme nema ništa drugo pa tako nisam imao koga ni da pitam ili vidim kako to u stvari i funkcioniše. Krenem da odvćem neki šaraf u dnu volana, on osiguran zegerom, zeger pogoreo od rđe i stopio se sa kanalom......ludilo...... I napokon ja to nekako razdvojih okrenem volan ručke sve sve sve i prikačim kosu, tad se setih blokade. Kad ubaciš u rikverc nema freziranja npr, kako li će kositi sada??? Sve sam probao ali opet sa nekom dozom straha da nešto ne izlomim u menjaču, ma nema šanse....
.Nađem uveče kod komšija na Hr forumu o strižnim kosama post iz recimo 2014god gde čovek lepo objasni foru za uključivanje kardana zahvalan sam mu do neba!!!!
A sad da pitam ima li neko crtež sklopa volana baš za tog Labina SS, jer ipak nešto u tom kućištu nije kako treba???