Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Univerzal je malo prebrz za obradu zemlje bilo da je frezanje ili oranje u pitanju, specijal može proći i solidno uradi. Spolja je razlika samo u točkovima (ako nije ništa budženo univerzal ima felge 8 inča, a specijal 12), unutra je drugačiji pužni par. Neki za manu tim manjim mtk uzimaju to što nemaju diferencijal, ali nisu nešto posebno teški pa i nije neophodan.Oni stari plave boje. Dizel vidim da imaju roto plug. Zbog njega bi ih najvise i uzeo ali neznam dali je pouzdan. Sta mu je mana?
Koja muta? Stari tip (univerzal/specijal) ili neki noviji?
ja imam mutu gorenje stari tip mtk 8 oznaka,ali mi rucke nevaljaju nista,em se lako lome,m kad ih okreces moras da skidas 3 sarafa sa maticama da okreces i nemaju nikakvu amortizaciju,da nema ko da proda one okrugle rucke kompletne sa ruckomKoja muta? Stari tip (univerzal/specijal) ili neki noviji?
Univerzal je malo prebrz za obradu zemlje bilo da je frezanje ili oranje u pitanju, specijal može proći i solidno uradi. Spolja je razlika samo u točkovima (ako nije ništa budženo univerzal ima felge 8 inča, a specijal 12), unutra je drugačiji pužni par. Neki za manu tim manjim mtk uzimaju to što nemaju diferencijal, ali nisu nešto posebno teški pa i nije neophodan.
Generalno su prilično prosti kao i dve mašine iz tog vremena, čista mehanika i nema ništa posebno da se pokvari. U odnosu na labina velika prednost su jako dobro odrađene ručke koje bez alata možeš lako podesiti da nisi pogrbljen dok radiš ili da ih makneš malo u stranu kako nebi gazio tek isfrezanu zemlju.
ja imam mutu gorenje stari tip mtk 8 oznaka,ali mi rucke nevaljaju nista,em se lako lome,m kad ih okreces moras da skidas 3 sarafa sa maticama da okreces i nemaju nikakvu amortizaciju,da nema ko da proda one okrugle rucke kompletne sa ruckom