vica022
Član
Mislim da samo na standardu zasad ima delova a za specijalu ako bi i nasao moras i klip i karike menjati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
У питању је мотокопачица ....Није то новија производња,ми смо је имали,то је произвођено 80-их година.има 4Т мотор сличан као ове данашње дворишне косилице за траву,оне што карбуратор стоји у резервоару...офарбана у црвено-зелену комбинацију боја.Има на ручици квачила осигурач да се блокира док се врши покретање мотора,брзине нема.За неку малу површину сасвим довољна,ми смо је раније док нису повећане површине користили за башту ,виноград и воћњак(неких 0.5 ха све скупа)....
Agria 200 ,prvi put cujem za taj tip i verovatno je to novije proizvodnje...
502 je uzeo licencu od te masine. 4T je bolji od dvotaktnog koji je imao velike probleme sa karbom..
вицо хе хе баш си ме насмејао. знаш како кад први пут ухватиш нешто није лако временом се човек прилагоди и све лакше иде. што више сати рада све буде лакше. ево ја сам пионир у овом послу. које уље да сипам, може ли sae 30?ih bre pa to potrcko od freze a bolu vas ruke. Dodjite malo na kondiciranje i jacanje ruku kod mene ili markonga na benasi pa ce ta biti posle ko igracka. Samu frezu ako je tvrdo zemljiste idete prvi prohod manjim gasom samo koliko da motor tecno radi a moze se i neki teg staviti dodatni na ralicu pozadi od bar 10-15 kg i odmah je mirnija.mada te manje motokopacice su vecinom finiseri i nisu za ledinu
Може сае30 ,овде код нас има бригсово за косачице сае30...... може ли sae 30?