Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ko mikser? Fkl da pitam?To tesko da nađeš pre da ga uradi neko po merama.
Jeste istog oblika ali je ovo vece moje. Sva tri su oko 30 a na Tomu je manjeJa mislim da je to centralni kardan na zglobu, nisam siguran uglavnom znam da na tomici to postoji.
Опет ја о редуктору за 509. Изгледа да је то потпуни промашај тј. нефункционално. Ево део преписке са продавцем који продаје 3 ком.:
Пошто сам испробао све могуће комбинације пробао сам и ово из задње реченице. Резултат: ако је меко земљиште, укопава се и због тежине не можеш да га помериш из места; ако је тврдо, мотичице га однесу напред и нема шансе да га задржиш у месту; низбрдо - погибија, преврнуо се иако су точкови били постављени на најшире као и фреза.
Код првог фрезовања има да скинем пипке са редуктора који блокирају мењач па нек се поломи! Једино, да ми не зезне мењач?
Како је свет мали. Нисам знао да си ту а и нисмо водили неке тајне политичке договореPa mogao si i ovde da me pitas.
Како спрегнуто с' точковима? Шта практично то значи, да точкови добијају погон преко редуктора?a preko puznog prenosa u reduktoru se obrtaji prenose na donje vratilo koje je spregnuto sa tockovima.
Imas mogucnost da odaberes dve brzine obrtanja freze,