stojke73
Član
gume su 12...hvalaAko su ti na 507 gume 12 onda su isti kao za 506 a ako imas 8 gume onda moraju manji tegovi. Oni se tesko nalaze.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- - - - - - - - - -
moze li da se ore sa 507 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gume su 12...hvalaAko su ti na 507 gume 12 onda su isti kao za 506 a ako imas 8 gume onda moraju manji tegovi. Oni se tesko nalaze.
hvala , znaci ne treba mi prednji teg kao kod 506 ?Onda su tegovi od 506. Pa plug postoji, pretpostavljam da moze.
hvala ti....Za 507 ne verujem da postoji prednji teg. Ona ima motor napred. Jos ako je dizel dovoljno je tezak
Pitanje za iskusne! Kako su se pokazale ove kosilice za hondu? Imam veliku kosilicu motornu ali bi ovu montirao na hondu 600 koju sredjujem, da mi sluzi pri kosenju veceg korova kao mali tarup. Da li je dobro uskladjen broj obrtaja kosilice sa brzinom kultivatora? Ima li snage u toj kosi da tarupira i deblji korov a ne samo travu....Sad u rumi na vasaru ponovih moju hondu sa novim prikljuckom,jos neke sitnice i krece u akciju
Zna li slucajno neko de mogu naci malu remenicu koja dodje sa desne str menjaca i sluzi za pogon prikljucaka
De i freza napraviš cev sa rupom identičnu.Gde se na Mutu Gorenje (stari tip) kaci spartac,jel na onu poteznicu za rudu prikolice?
I ja sam planirao kaciti napred... nadam se da ce moci bez nekih velikih prepravki