ichbinmilan
Član
Nije, ali deluje kao OK telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Octa-core procesor (4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.6 GHz Cortex-A53), 32 GB interne memorije, 3 GB RAM-a, 23 MP glavna i 8 MP pomocna (prednja) kamera.Nije, ali deluje kao OK telefon.
Ispao iz džepa, prešao traktor preko njega. Jbg.Pa dobro bre mims, zašto čoveče?
Ispao iz džepa, prešao traktor preko njega. Jbg.
Stigao i za sada koliko sam uspeo da pročačkam po njemu zaista dobar telefon.Meni je prsao ovaj moj HTC, otključava se u džepu i sam ode na poslednju aplikaciju što sam koristio. Nema šta mu nisam radio od fabričkog restarta do reebot-a i i dalje isto. Zato ide u penziju dok je još iole zdrav. Naručio iz Mts-a Huawei p10 lite pa da vidimo kakav je kada stigne.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Meni je prsao ovaj moj HTC, otključava se u džepu i sam ode na poslednju aplikaciju što sam koristio. Nema šta mu nisam radio od fabričkog restarta do reebot-a i i dalje isto. Zato ide u penziju dok je još iole zdrav. Naručio iz Mts-a Huawei p10 lite pa da vidimo kakav je kada stigne.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk