Mobilni telefoni

Uzeh danas kineza.

xiaomi redmi note 4x . 8 jezgara 2ghz, 3gb rama , mob leti
5.5"
prodao g2 i dodao 35e i kupio ovaj nov.
baterija 4100mah . njakam ga vec 4h non stop bateriju tek 10% skinulo.
poseduje infra red,citac otisaka , metalni ceo itd itd.
140e glanc nov , dzabe za ovakav mob.
radio sam benchmark otkine lagano dosta skuplje telefone.
u radu brz ko munja.
i g2 je bio brz ali ovo je primetno brze
e4c145a8834e778152ca6fc9eb18367f.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Citao sam da su bolji sa snapdragonom zato sam i uzeo. ma meni je bitno baterija sto duze da drzi i neke solidne performanse. i naravno 5.5" minimum .

Није бољи прајм са снапдрегоном, обичан јесте. Тај 625 сд је доста слабији од х20 мт...а и за европско тржиште су боље оптимизовани са МТ процесорима ти 4х нот телефони...

Sad gledao nije to neka velika razlika , na antutu moj izbaci 63000 a taj jaci 80000. jaci je nekih 20% . a u radu verovatno nema razlike u aplikacijama koje se koriste svaki dan. tako da bacam 60e vise na nesto sto se ni ne vidi golim okom. igre ne igram mada i ovaj tera sve lagano. a sad oce li mi sekund ili dva brze ucitati nesto veliko nebitno mi je. ove manje gluposti viber,face itd otvara istog momenta.

Poslednja izmena od urednika:
Meni je prsao ovaj moj HTC, otključava se u džepu i sam ode na poslednju aplikaciju što sam koristio. Nema šta mu nisam radio od fabričkog restarta do reebot-a i i dalje isto. Zato ide u penziju dok je još iole zdrav. Naručio iz Mts-a Huawei p10 lite pa da vidimo kakav je kada stigne.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Meni je prsao ovaj moj HTC, otključava se u džepu i sam ode na poslednju aplikaciju što sam koristio. Nema šta mu nisam radio od fabričkog restarta do reebot-a i i dalje isto. Zato ide u penziju dok je još iole zdrav. Naručio iz Mts-a Huawei p10 lite pa da vidimo kakav je kada stigne.

Stigao i za sada koliko sam uspeo da pročačkam po njemu zaista dobar telefon.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Potrebno ga je root-ovati, i odraditi mu flashovanje rom-a. Treba potraziti oficijalni stock (fabricki) rom, ili eventualno custom (modifikovan). Posto je problem, ocigledno softverske prirode, 100%.

Ja imam Huawei Honor 7 Lite. Zaista sam prezadovoljan snjim.

Da li nekog zanima HTC ONE M9 ?
Ja bih da prodam al necu da pisem sad ovde pa da ispadne oglas,ako nekoga zanima moze da mi se javi u inbox.

Potrebno uputstvo šta raditi i koji je postupak prilikom reklamiranja kvara na telefonu a radi se o soniyu xperija xa1 uzet u mts-u na ugovor. Opis kvara; od prvog dana zaobljeni delovi ekrana ne reaguju na dodir znači sami ćoškovi što smeta prilikom kucanja poruke i upisivanja u pretraživač . Svakim danom je sve slabije počeo da reaguje na dodir počevši od donje desne strane telefona i gornje desne , donja desna strana se gubila prema gore i levo a gornja desna strana samo prema levo . Kucanje poruke i upisivanje u pretraživač sam rešio rotiranjem telefona ali toje trajalo desetak dana i sve više ekrana je prestajalo reagovati na dodir . sledeći problem je nastao prilikom listanja stranice novina na sam dodir listanja je sam otvarao stranice bez obzira štosu još u pokretu isto je počeo prilikom listanja imenika da sam poziva i prilikom pregleda you tubea . Danas novi kvar nemogućnost javljanja na dolazni poziv prevlačenjem prsta i spuštanja otvorenih stranica od gore prema dole. Telefon je pod garancijom i star 30 dana. Kako se postaviti prilikom reklamacija i dali čekati na popravku i biti bez telefona ili tražiti drugi telefon dok isti ne poprave ? Hvala :ppozdrav:

Nazad
Vrh