milos bota
Član
Ja imamproblem sa cat b30 iako zaključam tastaturu sam pozove hitne pozive.Malo malo me zovu iz Sup-a da provere štaje .Dali neko zna kako ta to isključim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavam se jel to ima neka tema za wifi internet? Jer me zanima sto ima da se kupi neki pojacivac wifi signala pa jel to vredi?
Moja koleginica je imala iskustva sa ovim telefonom. I to vrlo lošeg, jako brzo je morala da zamjeni telefon drugim. Neko vrijeme je bio ok, dok nije počeo da brljavi. Najveći problem ovog telefona je softver.Pozdrav svim kolegama, imao bih jedno pitanje oko telefona.. Naime ovih dana bi trebao da kupim neki fon, razmisljam zimedju vip i mts ponude, s tim sto telefon koji sam odabrao u Vip-u nije zakljucan![]()
Uzeo bih ovaj ili slican njemu...Alcatel Pixi 4 (4) dual SIM, ili Alcatel Pixi 3 (4.5) dual SIM.
Za mts telefone kazu da su svi zakljucani, tako da planiram uzeti ovaj alcatel u vipu... Da li je neko imao iskustva sa ovim telefonom??
Moze i predlog za kupovinu...
Imam ja M9,mozda mogu nesto da pomognem?Jel ima neko HTC M8 ?