Mobilni telefoni

Sve je to ok ali trebali da naprave po cenovnom rangu grupe pa za svaku grupu izabrati pobednika

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ima sto su pravili presek ma pola godine ali ja kao prvi nebi dao tolike pare za samsung,pre bi uzeo xiaomi i otisao 7 dana na more

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ja kupio za mene tablet,laptop onaj skuplji je dosta kostao,a jeftin ima lose specifikacije,samsung tab s3
8f53b0fe058ad549f5fc262885d42900.jpg

Послато са SM-A510F помоћу Тапатока

Питање за зналце: имам проблем са мтс сигналом. Док је у селу био 3г сигнал интернет екстра брз скидам/гледам филмове без проблема. Негде у септембру добијемо 4г и ту почиње слабији сигнал, често само 2г(edge). Одем у мтс, кажем проблем они кажу да ми телефон не ваља. Опет им објасним идем по атару где километрима нема ништа и имам добар сигнал а у селу не. Они тврде да није до њих. Узмем стари телефон алкател и он исто покаже само 2г. Да ли је неко имао овакав проблем и како га решити.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ako si na pripejdu kod mts nema 4g signala kod njih, to je njihov debilizam.

Proveri da li imas band 20 800mhz to je 4g frekvencija za ruralna podrucija.Za 3g ti telefon 100% podrzava.

800 mhz mreza ima naj veci domet, sad 4g stave na 800mhz ,2g na 900mhz a 3g na 1800 ili 2100.

Mada svaki operater ima neku svoju logiku.

Imas program netmonitor pa vidi kojim frekvencijama raspolaze mts u tvom mestu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Скинуо апликацију пише само 900mhz и сад пратим често испише нема покривања. Да ли вреди променити картицу?

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

ubaci karticu od nekog drugog operatera vidi koje ti frekvencije izbaci.( cisto da provsris mob)
Da nisi stavio mozda prefered network type lte ili sta vec pa ti brlja.

Mozdaneki drugi operater pusta na 800 mhz sad tu signal pa zbog preklapanja signala su pomerili na 900mhz

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ја се сећам да сам морао да мењам картицу, кад је почела то мењање 3г на 4г.....или како већ.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Imam Lumiu 640. U potpunosti zadovoljava moje skromne potrebe, ali uskoro ću trebati mijenjati ili ostajem bez mogućnosti korištenja WhatsApp-a. Naime operativni sustav je Windows i nema više podrške te se od Nove godine ukida mogućnost korištenja WhatsApp-a.
Kao što sam napisao, nisam zahtjevan korisnik. Razgovori, poruke, WhatsApp i fotkanje. Dakle, kamera je dosta bitna.
Ima li kakav prijedlog za neki, ne preskup, s androidom?

daner
Već sam dobio volju da ga naručim (redmi note 7). Onda sam primijetio da je skoro 20 mm dulji od mojeg sadašnjeg (Lumia 640), a on je prevelik jer mi jedva stane u džep. Gdje će se zaustaviti s tim dimenzijama? Dijagonala 4,5" je puno praktičnija, a moglo bi se još progutati i 5", ali više ????.

Približava se dan odluke za kupnju. Očito se moram pomiriti s modernim trendovima. S obzirom na to da ne mislim kupovati neki model koji je star 5+ godina, sve sam bliže kupnji xiaomi redmi note 7. U prvom citatu je navedeno kakav sam korisnik.

Može li se moj predizbor smatrati dobrim mobitelom za moje potrebe ili možda netko zna bolji za jednake cijenu?
Mobitel je često u vrlo lošim uvjetima (radne hlače, rad u šumi) pa je izložen prašini i eventualnom grebanju. Koju zaštitu mi preporučate (maskica ili torbica) kao optimalnu?

Jel koristi neko S10e??

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Ima vec za 400€ da se nadje, ici ce jos cena dole.
Negde sam procitao da nije bas neka sreca zato pitam da li ga neko poseduje...

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh