galicije83
Član
Не може се поредити ЗТЕ са Шаомијем...овај први нема подршку као што то има Шаоми. Ја имам РЕДМИ НОТЕ 3 ПРО, купљен пре 3 године. Ево и данас има поdршку за МИУИ и то најновији, телефону не ради једино слушалица, па се морају код разговора користити или блутут слушалица или ове за слушање музике преко кабла. Зато сам и купио други телефон иначе га не бих мењао да може да се тај квар отклони и поправи. Телефон ради као што је радио и првог дана, а пошто не висим по цео дан као клинци на њему, батерија није ни најмање изгубила на снази и држи по 3-4 дана без проблема када се умерено користи.
Једини проблем им је камера, која ради одлично по дану, али чим долази сумрак шум на истој је превелик, наравно то је оправдано ценом. Ко хоће може да купи Поко Ф1 или Ми-8 или неку скупљу варијанту њиховог телфона па да има одличну камеру, која је ту раме уз раме са овим камерама на другим брендовима вишег ценовнго ранга...Све остало је на страни ШАОМИЈА...
Једини проблем им је камера, која ради одлично по дану, али чим долази сумрак шум на истој је превелик, наравно то је оправдано ценом. Ко хоће може да купи Поко Ф1 или Ми-8 или неку скупљу варијанту њиховог телфона па да има одличну камеру, која је ту раме уз раме са овим камерама на другим брендовима вишег ценовнго ранга...Све остало је на страни ШАОМИЈА...