AcA OPEL
Član
Nije lose pogledati i pazljivo saslusati.
https://youtu.be/cvgwLxQC7-8
https://youtu.be/cvgwLxQC7-8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MMR vaccines contain live viruses that have been weakened (attenuated), so that they stimulate the immune system but do not cause disease in healthy people. However the vaccine should not be given to people who are clinically immunosuppressed (either due to drug treatment or underlying illness). This is because the weakened viruses in the vaccine could replicate too much and cause serious infection. This includes babies whose mothers have had immunosuppressive treatment while they were pregnant or breastfeeding.
Vakcinisani mogu da obole od malih boginja,ali ih lakse preleze i daleko su manje komplikacije sa smrtnim ishodom. U tome je i stvar. Spreciti umiranje.Skoro mi prica koleginica da je njen sestric od 2,5 godine dobio male boginje posle vakcinacije. Kaze da danima pre toga nije izlazio iz kuce jer majka cuva bebicu pa su stalno kuci, a i danima posle vakcinacije. Samim tim tvrde da je dete bilo potpuno zdravo kad je vakcinisano i da nije moglo da dodje u kontakt sa zarazenim detetom i pored svega toga dobije boginje. Tako sest dana i onda je prestao i da jede i da prica, a u bolnici ga navodno nemaju gde jer imaju jos slucajeva. Ispostavi se po njenoj prici da su sva deca vakcinisana tih dana zarazena malim boginjama. Sumnja je pala kako kaze na lose cuvane vakcine. To je njena prica, a ja eto da podelim sa vama.
Majke imunizirane cjepivom zbog kojeg nisu nikada imale ospice, više ne prenose antitijela na svoje bebe jer tih antitijela nemaju. Zbog toga bebe postaju osjetljive na virus ospica. Upravo je ovo razlog, što imamo veliku smrtnost kod dojenčadi, a za što je odgovorna imunizacija tj. cijepljenje. Što se populacija više cijepi, ona postaje osjetljivija.
Izgleda su internet portali postali izvori neosporivog znanja, druze odes u neku ozbiljniju biblioteku, uzmes par kg knjiga o fiziologiji, imunitetu, infektivnim bolestima pa posle par meseci ili godina, kad to budes sa razumevanjem procitao o povezao, shvatićes da pišeš gluposti u ovoj temi.[FONT="][h=4]Nova vlada službeno je objavila rezultate testiranja vakcina. Ključni događaj dogodio se na katolički Božić.[/h]Italija je testirala MMR/ TDAP vakcinu za koje sada svi znaju da uništava imunitet na bilo koju od šest bolesti. To je totalna eugenika. Prevara sa vakcinama je sada službeno raskrinkana!
[/FONT]
[FONT="]Obvezne vakcine su kompletna prevara koja uopšte ne rade na popravljanju imuniteta, nego samo sadrže toksine koji uništavaju zdravlje.
Zato od gripa ili neke druge bolesti „misteriozno“ obolijevaju i ljudi koji se vakcinišu protiv određene bolest.
[/FONT]
http://webtribune.rs/preokret-koji-...vakcinu-proglasila-stetnom-evo-sta-se-dogada/
Izgleda su internet portali postali izvori neosporivog znanja, druze odes u neku ozbiljniju biblioteku, uzmes par kg knjiga o fiziologiji, imunitetu, infektivnim bolestima pa posle par meseci ili godina, kad to budes sa razumevanjem procitao o povezao, shvatićes da pišeš gluposti u ovoj temi.
Moj komentar se nije odnosio na Vaš poslednji post/link, već na većinu objava u Ovoj temi. Moja je greška što sam prethodni post citirao. Iskustva i i teorijskog znanja imam dovoljno(11 god lekarskog staza) da Vam dam dobronameran savet.... otud ono druže.
Ovo je tema za i protiv MMR vakcine a ne protiv vakcinacije, ne vidim u cemu je problem