Darko Dren
Član
Imamo dosta tema za sledeći skup
NAdimović, profi-hobi, pravi-krivi, subvencije, djubrivo...
NAdimović, profi-hobi, pravi-krivi, subvencije, djubrivo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako smeta, prebaci u chat.I sto sad ti nabijas postove temama trla baba lan?
Meni tu najčudnije bilo što smo mu svi zajedno mnogo gorih stvari rekli, posebno onaj traktorista ali kad sam mu rekao voziš kao manijak kao da sam mu opsovao sve živo i mrtvo.Strašno.. mogao si najebati ni kriv ni dužan.
A još si mu spačeka skidao sa bankine..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Naravno dolaze kod mene u luku i bice posteno podeljena.Ministar prosle nedelje rekao da su brodovi sa Urejom krenuli ka Srbiji po ceni 600-650e/t
Jedino se ne zna odakle idu, koliki su i kad ce doci.
Ви'ш ти колика си мрга од чо'ека - да се намргодиш на сабеседника и "надвијеш" над њега и даш му мало баса у гласу и шта да очекујеш да ти кажу?Zato ja volim raspravu uživo...Doduše onda neki nemaju šta da kažu...Maca pojede jezik.
Тачно видиш да нису из Баната.Al ste nakratko nasađeni ,odmah spremni za tuču.
Crni Srdjane pa jesi i ti zaposleni hobi poljoprivrednik ?Naravno dolaze kod mene u luku i bice posteno podeljena.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
A ovaj deda hoce da me pegla...Ви'ш ти колика си мрга од чо'ека - да се намргодиш на сабеседника и "надвијеш" над њега и даш му мало баса у гласу и шта да очекујеш да ти кажу?
Могу да замислим...A ovaj deda hoce da me pegla...
Cudno , da vise volis raspravu uzivo , a sta ces onda ovde , ovde su uglavnom oni koji vise vole ovakav tip diskusije .Zato ja volim raspravu uživo...Doduše onda neki nemaju šta da kažu...Maca pojede jezik.
Al bez metle...Могу да замислим...
К'о Коксал Баба.
Ljudi se više ne druže uživo, kafane prazne, kafici prazni a i kad odeš negde svi tipkaju telefone. Ovo je nužno zlo...Cudno , da vise volis raspravu uzivo , a sta ces onda ovde , ovde su uglavnom oni koji vise vole ovakav tip diskusije .
Ja licno daleko vise volim ovako , uzivo vise ljudi ili jedan najglasniji drzi predavanje ili sve nesto prespontano . Drugo je opusteno druzenje .m
Ovako je bolje , ti napises nesto kad si u prilici , ja u to vrijeme radim nesto , kasnije pogledam , ako imam nesto napisem . Jos se moze nesto i provjeriti neki podaci i tako to.
Isto tako i telefon , kad god je moguce vise volim poruke nego zvanje . Ja zovem nekoga kad mi pase , i sta sad , on treba bas kad mu zvoni telefon da prekine nesto sto je radio , slusao, mislio , sta god i da se javi meni ? Bez veze . Poruka kratko ,bez onog zdravo, djesi , sta radis sta ti radis ,... pa kad stignes procitas i odgovoris.