paorpaor
Član
On prica samo ono sto velika vecina voli da cuje. To sto smo mi u manjini to je drugi problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па и 'ранио сам се јутрос сам - сам сам себи спремио фруштук.Узми ранисан па настави да гледаш...
u tom slucaju paori koji se bave cistim ratarstvom ima da stanu pod jedan maslacak i to bez da se guraju..Jos samo fali ona manekenka Bugarska.
Dare,svi su oni isti,takvih kod mene u selu ima petorica jebu nas sad u vezi komasacije pa samo puca,otimaju nam dedovinu,daju parloge i parcele gde su sad jezera. Materijalisti,ljudi koji samo vide cifre bez trunke obraza,samo vide povrsinu i zemlju. Sad radi zoran oko 400 ha u par sela u okolini,ne zeli da placa kao vise zitaricr sam ce ih praviti. Prosle godine rus 136 ks,obrtac 4 brazde,new holand serija 7,nov kombajn,nova prikolica za stajnjak od 12t u dvoristu,novo toviliste za 150 veprova,novo prasiliste za 80 krmaca po eu standardu. Pricaj mi pricu da ti pricam pricu kako sam dosao do prvog miliona....Tom Zoranu što drži Evro koku, kolega i ja smo par godina prodavali soju. Slao je kamione, plaćao berzansku cenu isti dan, kasnije je počeo da zeza sa cenom pa smo prekinuli saradnju.
Očiti primer da Nedimović i država pomaže poljoprivrednike ALI ODABRANE koji dobiju 3 dinara a 1 vrate u stranku ili možda i 2 . A AKCIZU ne može da smanji GOXNO JEDNO SMRDLJIVO!!!!!!Dare,svi su oni isti,takvih kod mene u selu ima petorica jebu nas sad u vezi komasacije pa samo puca,otimaju nam dedovinu,daju parloge i parcele gde su sad jezera. Materijalisti,ljudi koji samo vide cifre bez trunke obraza,samo vide povrsinu i zemlju. Sad radi zoran oko 400 ha u par sela u okolini,ne zeli da placa kao vise zitaricr sam ce ih praviti. Prosle godine rus 136 ks,obrtac 4 brazde,new holand serija 7,nov kombajn,nova prikolica za stajnjak od 12t u dvoristu,novo toviliste za 150 veprova,novo prasiliste za 80 krmaca po eu standardu. Pricaj mi pricu da ti pricam pricu kako sam dosao do prvog miliona....