Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ok ja odustajem sto ne znaci niti da sam u pravu niti da nisam jednostavno nije diskusija za ovu temu i zestoko me mrzi da tipkam. kad smognem snage i vremena napravicu eksperiment sa elektromotorom pa cemo videti ko je u pravu. a i ne bih da mi se javi neko pa kaze kupi zetora pa ti nece biti vazno jel ima tegove ili nema. cudim me da se niko nije oglasio... inace atila nemoj se nervirati ponekad se mora nesto banalizovati da bi ostatak inzenjerovog sklopa radio. iako je inzenjer uradio veci i tezi deo posla nemoz ni on sve da zna bas kao ni sam paor,bravar,mehanicar... ako zelis na p.p cu ti navesti neke primere banalnih gresaka sa inzenjerske strane,sto ti mozda nekad u zivotu pomogne da odradis pravi pametan poslovni potez. ili da otvorimo novu temu pa da vide i drugi?Auuu, prava, svaka čast.. I ja kažem.sinisa1979 je napisao(la):kupi zetora pa ti nece biti vazno jel ima tegove ili nema

Nadam se da će glavešine foruma oprostiti u protivnom nek brišu.
da IMT je dobro imati jer gde ti zetori lipsavaju i ursuzi kuvaju oni idupetarHR je napisao(la):Auuu, prava, svaka čast.. I ja kažem.sinisa1979 je napisao(la):kupi zetora pa ti nece biti vazno jel ima tegove ili nema
Ali imt-a je dobro imat, svaki je unikatan, nepostoji ni jedan isti, i danas-sutra svaki koji preživi, je za muzej, a to bi bio svaki 10240. Zato imam i ja jednog koji je možda baš taj.
![]()

milose ne mogu i necu jer je to cini mi se
aaaah montoya pa gde si do sad? spasavaj! progutace me kojoti i ostale zveri! To mozda tvoj njegovo ima 77 i 88bojcetic je napisao(la):@sinisa1979
577 ima 70ks![]()

Svaka cast na odbrani Imt-a od ove najezde,ali znanje o snazi Imt motora ti nije jaca strana...sinisa1979 je napisao(la):atila oces dokaz evo ti dokaz. imt577 tkz s-44 motor ima 77ks a imt588 isti takav s-44 motor ima 88ks i ne samo na papiru nego i u praksi! osetno je jaci ovaj drugi! a sve im je isto precnik klipa hod obrtaji kolicina punjenja pumpa dizne glava klipnjace sve osim radilice i zamajca! priznacu da gresim kad mi neko objasni gde gresim! petre ti si izvukao reci iz konteksta pa je ispalo nesto sasvim drugo... al nema veze. dobar je i zeks ako ne znas za bolje.milose ne mogu i necu jer je to cini mi se
aaaah montoya pa gde si do sad? spasavaj! progutace me kojoti i ostale zveri!
meeker naj realniji si-bravo! ni ja nisam zagrizeni fan nijedne vrste traktora samo sam navikao na ono sto imam i priznajem da ima mana ali ima i dobrih resenja kao i svaki traktor samo je pitanje ko ce priznati a ko ne.

ili im je potreban manji zamajac ?
Zato što sa većim poluprečnikom kolenastog vratila se povećava obrtni momenat motora, a sa smanjenjem se povećeva broj obrtaja motora, a da bi se zadržala odgovarajuće srednja brzina klipa.
bojceticu to je snaga pri 2000obrtaja(51.5kw) a koliko ima kad je pun gas? 2300-2400. ali ajd nek je krajnja snaga 70ks kolika je onda onom koji nosi oznaku 588? ne znam ni ja tacno ali je veca od 577. Raalee... bajaga u jednoj pesmi kaze ti mnoge stvari shvatas ovo ne mozes da shvatis. al ajd da ti objasnim kako jedan traktor moze imati i ~77 i ~88 ks. od 1976 do 2004 je bio ugradjen motor od ~88ks a od 2004 pa sve do danas je na njemu ovaj slabiji od ~77ks. razumes sada? inace ovaj predznak~ znaci priblizno. mirmag niko od nas ne zna sve! a nisi pomislio da mozda i ne zelim sve sto znam da otkrijem? ili da me mrzi tipkati?Rale 83 je napisao(la):To mozda tvoj njegovo ima 77 i 88bojcetic je napisao(la):@sinisa1979
577 ima 70ks![]()
![]()
![]()
![]()