Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuu, prava, svaka čast.. I ja kažem.sinisa1979 je napisao(la):kupi zetora pa ti nece biti vazno jel ima tegove ili nema
da IMT je dobro imati jer gde ti zetori lipsavaju i ursuzi kuvaju oni idupetarHR je napisao(la):Auuu, prava, svaka čast.. I ja kažem.sinisa1979 je napisao(la):kupi zetora pa ti nece biti vazno jel ima tegove ili nema
Ali imt-a je dobro imat, svaki je unikatan, nepostoji ni jedan isti, i danas-sutra svaki koji preživi, je za muzej, a to bi bio svaki 10240. Zato imam i ja jednog koji je možda baš taj.
To mozda tvoj njegovo ima 77 i 88bojcetic je napisao(la):@sinisa1979
577 ima 70ks
Svaka cast na odbrani Imt-a od ove najezde,ali znanje o snazi Imt motora ti nije jaca strana...sinisa1979 je napisao(la):atila oces dokaz evo ti dokaz. imt577 tkz s-44 motor ima 77ks a imt588 isti takav s-44 motor ima 88ks i ne samo na papiru nego i u praksi! osetno je jaci ovaj drugi! a sve im je isto precnik klipa hod obrtaji kolicina punjenja pumpa dizne glava klipnjace sve osim radilice i zamajca! priznacu da gresim kad mi neko objasni gde gresim! petre ti si izvukao reci iz konteksta pa je ispalo nesto sasvim drugo... al nema veze. dobar je i zeks ako ne znas za bolje. milose ne mogu i necu jer je to cini mi se aaaah montoya pa gde si do sad? spasavaj! progutace me kojoti i ostale zveri! meeker naj realniji si-bravo! ni ja nisam zagrizeni fan nijedne vrste traktora samo sam navikao na ono sto imam i priznajem da ima mana ali ima i dobrih resenja kao i svaki traktor samo je pitanje ko ce priznati a ko ne.
Zato što sa većim poluprečnikom kolenastog vratila se povećava obrtni momenat motora, a sa smanjenjem se povećeva broj obrtaja motora, a da bi se zadržala odgovarajuće srednja brzina klipa.
bojceticu to je snaga pri 2000obrtaja(51.5kw) a koliko ima kad je pun gas? 2300-2400. ali ajd nek je krajnja snaga 70ks kolika je onda onom koji nosi oznaku 588? ne znam ni ja tacno ali je veca od 577. Raalee... bajaga u jednoj pesmi kaze ti mnoge stvari shvatas ovo ne mozes da shvatis. al ajd da ti objasnim kako jedan traktor moze imati i ~77 i ~88 ks. od 1976 do 2004 je bio ugradjen motor od ~88ks a od 2004 pa sve do danas je na njemu ovaj slabiji od ~77ks. razumes sada? inace ovaj predznak~ znaci priblizno. mirmag niko od nas ne zna sve! a nisi pomislio da mozda i ne zelim sve sto znam da otkrijem? ili da me mrzi tipkati?Rale 83 je napisao(la):To mozda tvoj njegovo ima 77 i 88bojcetic je napisao(la):@sinisa1979
577 ima 70ks