Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
potpisujempetarHR je napisao(la):Pidikanac, nisi u pravu
Prilikom dužeg opterećenja, možeš ti zakvačit mase koliko hoćeš ako ju nema što vrtit staje sve, tvoja teorija važi samo kod kratkotrajnih ili ti udarnih opterećenja, a sve ostalo pada u vodu.
A čini mi se da neznaš ni zašto se olakšavaju sklopovi kod ''nabrijanih auta'' ni što se time dobiva.
Snaga uvjek ostaje ista, ti dobivaš bolji odziv na gas, bolju pokretljivost, ali kad staneš pod brdom, ako je prije išo trećom tuda, ide i sad isto, nemože brže.
Tegove, zamašnjak, shvati kao spremnik energije, e sad, ovisi za šta ti treba motor, pa onda tako i napraviš ga. Ako imaš puno mase (velik spreminik) motor će lošije primat gas, ali zabi ga u zid treba mu minuta dok crkne (nepotroši energiju) ali ako će krepat, krepat će i jedan i drugi samo s malom vremenskom razlikom.
Neznam kako drukčije da to dočaram..
Siniša, u pravu si iako neshvaćaš ni ti koliko mi se čini
pidikanac je napisao(la):prost primer zavrti teg od 100g i raspali nekoga po glavi a ponovi to sa 200g šta če ga više boleti znam da če tvoj razbijeni nos mnogo boleti ali sa 200g je jači udarac
pa da si kupio zetora pevao bih id srećetomo555 je napisao(la):vozdrav ljudi. ja sam pocetnik u ovom svemu. imate puno dobrih savjeta a i rasprave vam nisu lose pa da mi date neki savjet sto se tice imt555. kupio sam ga prije sest mjeseci. dali sam kupio mcka u vreci jel kako vrijeme ide non stop se pojavljuju neki manji kvarovi.