Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Eno ima i punac 560 za prodat, onaj što si vidio na onim slikama.... Ali nema naivca koji će to kupit, traktor treba opet na pola, pušta na semeringu kod kvačila, grije se, ali kočnice rade(moram ga pitat kako je to napravio jer rade već par godina)... Da prva je serija i zbilja je prerobusno napravit..... Jučer je išao mjenjat za td 7506 bez prednje vuče ali neće čovjek...

Tako je i otac zadovoljan s ursusom iako je već imao generalku a ima tek 2500h, samo što nije bila tvornička greška neko u 4 ujutro otišla vodna pumpa i pregrijao se..
Imao je on i tvornički grešaka, kad ga je vozio kući pukne ona šipka od podale kvačila, bilo je još nekakvih sitnica ali sam već zaboravio..

Ali da je 560 jedan od najlošijih IMT traktora mislim da je istina, većina ostalih su ok.. Ovi mali su prestrašni i mislim da tu nema zamjerki...

Pa dobro Čugi , ako si na nas mislio zar smo mi najgori od sve dece ! :zli:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1236199921[/time]_________________________________________________
:haha:

~Kiki~ je napisao(la):
Pa dobro Čugi , ako si na nas mislio zar smo mi najgori od sve dece ! :zli:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1236199921[/time]_________________________________________________

:D

moj ujak je bio vozac kamiona pa kad je menjao motorno ulje na kamionu ispustio staro ulje i umesto da ga odlozi ili baci on ga izlio u rezervoar za gorivo i tako pomesao sa naftom pa onda kao kamion bolje vuce i mnogo mnogo dimi.... :haha: to moze samo da naskodi filterima za gorivo motoru isto ::lose::

Dobro ja neću više , prerađenog ulja mi ! Dobri ti ti smajliji !

Najbolje da se prebacite nazad na onu temu sa nejednačinom u naslovu.
Kako ono beše: (JD-IMT)2=ZETOR2-2*IMT560+URSUS2 ?

Da, da...
Dakle:

MF2-IMT2=(ZETOR-IMT560)*(URSUS+IMT560).

::000:: i :off_topic:

Ja sam zapeo kod pretvaranja MF-IMT=X Pa kad MF predje na drugu stranu onda ispadne da IMT nista ne vredi a mene kolega ubedjuje da je drugacije :sta:

Imam blagi osećaj da će nas moderatori jednog dana častiti sa žutim kartonima...

E jbg kad tako lepo pocnemo pa onda rec po rec.. i ode sve u.... :off_topic: A nije namerno Zetora mi!

Ima i mityoo Ursusa 90 , a ćuti sad . E baš odosmo u off ! :cao:

a za sta se koriste ta ulja i maziva?? :sta:
moj 560 je nebeski traktor i ide na vazduh i vodu :haha: :haha: :haha:
jbg moram i ja malo u off vise mi se zadalo kuckanje seminarskog u tugu,ali vidim krajnji cilj,pa mi nije tesko :cool:

Čista ekologija...
Najpre elektrolizom od vode napraviš vodonik i kiseonik. Zatim zapališ vodonik u reaktivnom motoru IMT560, koji odmah proizvodi struju za napajanje aparature za elektrolizu a ostatak snage potroši za pokretanje traktora. Otpada nema, jer je produkat voda koja se vraća na elektrolizu... Dobro možda se malčice i prospe, tj. propiša, ali to su zanemarljivi gubici... :cao:

branko je napisao(la):

Čista ekologija...
Najpre elektrolizom od vode napraviš vodonik i kiseonik. Zatim zapališ vodonik u reaktivnom motoru IMT560, koji odmah proizvodi struju za napajanje aparature za elektrolizu a ostatak snage potroši za pokretanje traktora. Otpada nema, jer je produkat voda koja se vraća na elektrolizu... Dobro možda se malčice i prospe, tj. propiša, ali to su zanemarljivi gubici... :cao:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Nazad
Vrh