Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT
dani-dax je napisao(la):Komsija primetio sam i po snimcima i po tvom iskustvu da gotivis traktor ursus i zetor svak cast u tomedeni89 je napisao(la):@ Dani-dax :ako imas toliko iskustva sa razlicitim traktorima i po razlicitim terenima molim te lepo da nam kazes koji su to modeli traktora u pitanju i da li si ikada radio po ceo dan u jednom zetoru ili ursusu ako smo vec u i koji od starih zetora nije legendaran?!
I da kazem jos nesto... u srbiji nema svako para da bi vozili Fendt,JD itd...pa zato vecina voze jeftinije traktore IMT,a to ne da znaci da ih voze zato sto su kvalitetni!
nisam razumeo poentu ovoga da li si ikada radio po ceo dan u jednom zetoru ili ursusu ako smo vec u moraces lepo da preformulises pitanje!
a koji od zetora jeste legendaran? a to za finansijsku moc ljudi u srbiji sam naveo procitaj ponovo moj post.
I uzgred tvojoj definiciji: pa zato vecina voze jeftinije traktore IMT,a to ne da znaci da ih voze zato sto su kvalitetni!
Jesi li skoro proveravao cene traktora polovnjaka pa da sudis tako? za koliko je prodat zetor tvog rodjaka 35-tica? a za koliko bi se prodao IMT u istom rangu? prvo prouci trziste i cene pa potom sudi.
Ako si procitao sve postove onda si dosao i do toka kada se pricalo da radis ceo dan u nekom IMT-u pa onda boli glava,bole bubrezi,boli ledja,sve boli,a dok radis zetorom ili ursusem lepo slusas muziku i dolazis kuci ne boli nista... kao sto rece Mityoo u nekom predhodnom postu! Ima dosta legendarnih recimo 4718, 5911, super 50 ima dosta starih a dobrih!
Sto se tice cena gledaj za nove traktore!
Prodat za 1500 jer je covek morao da krene u SAD pa nije imao vremena da se cenka sa ciganima ili sa bilo kime,prodao je prvom kupcu koji se pojavio!
Pratim ja dovoljno i trziste i cene,ne brini!