MONTOYA
Član
Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT
kakvo brdo,penjao je se na mont everest
kakvo brdo,penjao je se na mont everest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja to u sali.... a znao sam da neces odoleti da kazes nesto posle onih postova ispred mog.Ja sam neutralan,imam i od jedne i druge fele traktora i nezalim se...mityoo je napisao(la):Pa morao sam mirmagu da ispunim želju!Matić je napisao(la):Kao da ste mala deca.
Rajki trebaju lanci da vozi nizbrdozetor7245 je napisao(la):da momci samo sto rajka ima i LANCE i to na sva 4 tocka
dani-dax je napisao(la):Pozdrav svima vidim da se vodi velika rasprava o traktorima, kao prvo vozio sam dosta modela traktora kako po suvom terenu tako i po blatovitom uzbrdo i nizbrdo. Od traktora trenutni imam IMT 533 ali nije sve stvar u traktoru veci i do vozaca istog, prednost za usrusa je visoki klirens. Ali nikad IMT nece posustati kao zetor ili ursus mozda sam nekog uvredio ali to znam iz iskustva, po struci sam ing. polj. mas. radim kao mehanicar ili ti serviser traktora, ursusi i zetori pogotovo stariji modeli vecinom oni koji se koriste kod nas imaju dosta mana, nebi da previse hvalim IMT ali retko koji od IMT-a da ima neku takvu boljku. Za sad nisam imao prilike da negde zaglavim traktorom jer bi za mene bio to veliki blam nebi da se dokazujem ali treba znati i upravljati masinom dzaba belorus 1025 kad je drugar njime zaglavi jer je zeleo da dokaze da moze da prodje stim da je istim putem prosao i IMT 542 bez da zaglavi a belorusu je bila potrebna pomoc da se iscupa, pa vi procenite sposobnost vozaca. malo je otislo u off ali prevenstveno za mene su traktori IMT na prvom mestu shodno nasem standardu naravno ako neko ima uslove onda MF ili ti Fendt. ali setitese nekog legendarnog traktora ursusa zetora? poput legendarnog IMT 558 pa 560 stariji modeli 533 koji je za svoje godiste i svoj rang nepobediv i skoro neunistiv. Neka se neko zapita zasto je prestala proizvidnja 558? i ima jos dosta modela koji su nakon male serije prestali da se proizvode. IMT pa 3 mesta prazno pa tek posle ostali. Ursusi i Zetori imaju prednost jedino u potrosnji goriva ali u oranju u ritskoj zemlji skloni su pregrevanju ili ih voze brz prednje maske i otvorene haube ili ih tamo i zakopaju, druge im nema. To je moje misljenje i ostajem pri tome.
Razlog propadanja firme IMT je svima jasan da ne zalazimo u politiku poslovanja ili politiku drzave svi mi dobro znamo zbog cega je doslo do ovoga...Bosonoga je napisao(la):Ako je taj IMT toliko dobar pogledaj danas gdje se nalazai IMT a gdje Zetor. U koliko se zemalja prodaje IMT, a u koliko Zetor? Što se tiče pregrejavanja svaki se traktor hoće pregrijati ako ga zapustiš. Redovno održavanje i nećeš imati nikad nikakvi problema ni s jednim traktorom u svezi pregrijavanja.
Moj zeko je danas ceo dan radio sa dve drljače u banatu i nije išla temperatura preko 75oCZoran0230 je napisao(la):Traktori koji se pregrevaju-to je mana svakog traktora pred generalnu bez obzira na marku.Sem ako nije u pitanju dihtung glave.Tako da -kako tvrdi dani-dax da je zetoru mana pregrevanje ta konstatacija nije tačna.Ko bi onda i kupio takav traktor.
Komsija primetio sam i po snimcima i po tvom iskustvu da gotivis traktor ursus i zetor svak cast u tomedeni89 je napisao(la):@ Dani-dax :ako imas toliko iskustva sa razlicitim traktorima i po razlicitim terenima molim te lepo da nam kazes koji su to modeli traktora u pitanju i da li si ikada radio po ceo dan u jednom zetoru ili ursusu ako smo vec u i koji od starih zetora nije legendaran?!
I da kazem jos nesto... u srbiji nema svako para da bi vozili Fendt,JD itd...pa zato vecina voze jeftinije traktore IMT,a to ne da znaci da ih voze zato sto su kvalitetni!
tu se slazem.North ARMY je napisao(la):@Bosonoga,ajde mi samo reci koja to firma u Srbiji radi od starih??
Imt je zajedno sa ostatkom drzave otisao u 3 lepe.
mityoo je napisao(la):Moj zeko je danas ceo dan radio sa dve drljače u banatu i nije išla temperatura preko 75oCZoran0230 je napisao(la):Traktori koji se pregrevaju-to je mana svakog traktora pred generalnu bez obzira na marku.Sem ako nije u pitanju dihtung glave.Tako da -kako tvrdi dani-dax da je zetoru mana pregrevanje ta konstatacija nije tačna.Ko bi onda i kupio takav traktor.
naravno da niko ne bi kupio takav traktor, prvenstveno ja ne bi. ali zavisi i koji je traktor radjen za kakve uslove? zavisi i od zemljista koje se obradjuje od otpora ali niko nemoze tvrditi da zetor i ursus nisu skloni pregrevanju! A oni koji ih imaju malo ako su zapustili traktor znaju zbog cega dolazi do pregrevanja i kako se to moze otkloniti, A najveca mana je otpustanje vijaka to sigurno znate za tegove kolenastog vratila pa se nekima desavalo da teg probije blok, posle uradjene generalna i zamene ulja nije na odmet skinuti karter i proveriti osigurace sto na klipnjacama sto na tegovima.Zoran0230 je napisao(la):Traktori koji se pregrevaju-to je mana svakog traktora pred generalnu bez obzira na marku.Sem ako nije u pitanju dihtung glave.Tako da -kako tvrdi dani-dax da je zetoru mana pregrevanje ta konstatacija nije tačna.Ko bi onda i kupio takav traktor.
deni89 je napisao(la):Moj Ursus setvospremacem bez termostata ne ide vise od 65 oC